Het is een heel verstandige beslissing dat je gebruik maakt van deze aanbieding!

Door het bekijken van de video's en het maken van opdrachten over de stof, leer je statistiek te doorgronden en kun je de analyses met SPSS doen. Jouw werk wordt nagekeken door een ervaren onderzoeker en docent en mocht je toch nog een vraag hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.

Deze maand ben je daarvoor heel goedkoop uit. Je zult niet teleurgesteld zijn, maar mocht het je echt tegenvallen, neem dan contact op. Dan hebben we je verkeerd ingelicht.

Je moet nog wel twee stappen ondernemen om toegang te krijgen tot de Basiscursus Statistiek en SPSS. Dat kun je in 2 minuten doen, tenzij je - net als ik - alles heel nauwkeurig leest. Dan duurt het wat langer. Stap 1 heb je zeer waarschijnlijk al gedaan, maar we willen benadrukken dat je hetzelfde mailadres moet gebruiken, want anders komt de koppeling niet toet stand.

Nog doen - 100 x 50

Stap 1: maak een gratis account aan op onze ledenpagina's
Het is belangrijk dat je al een account hebt, want de toegang tot de video's wordt gekoppeld aan je mailadres. Heb je al een account, dan kun je deze stap overslaan. Heb je nog geen account, maak dan nu eentje aan: gratis account aanmaken.

Nog doen - 100 x 50

Stap 2: verricht de betaling door het invullen van het formulier hieronder
Na betalen krijg je direct toegang tot de video's en kun je verder met het oplossen van je probleem of het beantwoorden van je vragen.

Als je deze twee stappen gedaan hebt, kun je meteen aan de slag met les 1. Ik wens je heel veel AHA-momenten en heel veel plezier en succes met deze cursus.

Bij vragen of onduidelijkheden bel: 050 - 542 2163.