Page content

Scriptiebegeleiding en afstudeeronderzoek

Mijn scriptiebegeleidingMoet jij voor je afstudeerscriptie een onderzoek doen, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Heb je al een aantal keer een voorstel ingediend, maar wijzen je begeleiders het steeds maar weer af? Of ben je halverwege en loop je vast?
Of heb je het onderzoek al uitgevoerd en loop je vast in het schrijven van het verslag? In welke fase je ook verkeerd, bij ons ben je aan het goede adres voor scriptiebegeleiding bij je afstudeeronderzoek.

 

Wat houdt onze scriptiebegeleiding in?

Laten we een ding meteen duidelijk maken: we schrijven jouw scriptie niet, maar begeleiden je. Wij vinden dat jij je diploma waard moet zijn. Daarom nemen we je het werk niet uit handen. Je zult nog steeds het werk zelf moeten doen, maar met onze begeleiding krijg je gericht feedback van professionals, treden we op als sparringpartners aan wie jij al je vragen en twijfels voor kunt leggen, zijn we je steun en toeverlaat op wie je altijd terug kunt vallen en helpen we je om jouw scriptie tot een succes te maken.

Een scriptie is een visitekaartje voor jouw toekomstige werkgever. Het laat zien wat je kunt en het helpt je om de baan te vinden in het vakgebied waar jij je voor interesseert. Ook daarom vinden we dat je veel zelf moet doen, want ook jouw toekomstige werkgever moet een goede indruk krijgen van wat jij kunt. Dat betekent niet dat je het wiel opnieuw moet uitvinden. Met een beetje hulp van ons kun je sneller door het proces heen, kun je sneller afstuderen en kun je eerder aan je droombaan beginnen.

Het doen van onderzoek en het schrijven van een scriptie kun je doen in ongeveer 6 maanden. Velen doen er wat langer over, maar hoe lang je er ook over doet, wij staan altijd voor je klaar op het moment dat het jouw uitkomt. Naar ervaring hebben de meeste studenten genoeg aan 10 uur begeleiding. Mocht je wat meer uur nodig hebben, dan is dat geen probleem. Je moet het ook niet te gortig maken door ons voor elk wissewasje te benaderen. Natuurlijk lezen we ook graag je onderzoeksverslag en krijg je feedback of je het goed gedaan hebt. Als we ook al jouw taalfouten uit je (tussentijdse) verslag(en) moeten vissen, dan moeten we een extraatje vragen. We helpen goed en geven je goed advies en daarom verwachten we dat je ongeveer 10 uur persoonlijke aan scriptiebegeleiding voldoende hebt.

We bieden meer ....

 

Bonus 1: een boek over onderzoeksmethodologie

Het verrichten van een goed onderzoek is een kunst op zich. Hoe je het aan moet pakken wordt uitgelegd in onze boeken over methodologie. Deze boeken zijn op zich al juweeltjes: je krijgt tot in detail uitgelegd hoe je het aan moet pakken. Dat helpt je al om je onderzoek goed op te zetten. Daarnaast willen we ook op zijn minst met je sparren over je onderzoeksvraag, want als je die niet goed formuleert, valt je onderzoek alsnog in duigen. In dit geval geldt: een goed begin is het halve werk. Hoe je een goede onderzoeksvraag formuleert lees je in het boek. Kies het boek dat het beste bij je vakgebied past. Je kunt kiezen uit

  • methodologie voor onderzoek in marketing en management
  • methodologie voor sociaalwetenschappelijk onderzoek
  • methodologie voor onderzoek in zorg welzijn en hulpverlening
  • methodologie voor onderzoek in de verpleegkunde

Methodologie voor onderzoek in marketing en managementMethodologie voor sociaalwetenschappelijk onderzoekMethodologie voor onderzoek in zomer, welzijn en hulpverleningMethodologie voor onderzoek in de verpleegkunde

En nog meer ...

 

Bonus 2: video's over onderzoek en statistiek

Onze video's over statistiek en SPSS zijn altijd toegankelijkIn de loop der jaren hebben we een flink aantal video's gemaakt hoe je onderzoek en statistiek uit moet voeren. Je kunt al deze video's bekijken op de ledenpagina's. De video's zijn ingedeeld over methodologie, videos' over statistiek en videos over SPSS.

En nog meer ...

 

Bonus 3: white papers

In de white papers worden een aantal praktische onderwerpen behandeld, zoals: hoe bepaal je welke statistische toets je moet hebben, hoe stel je de steekproefgrootte vast en kun je de onderzoeksleidraad voor je onderzoek downloaden. De white papers zitten boordevol praktische informatie waar we wat langer bij stil kunnen staan dan in de boeken.

Statistische toets kiezenBepalen van de steekproefgrootteVoorkant White Paper Variable-labelsVK - Onderzoeksleidraad6 opvattingen representativiteit

 

Hoeveel kost onze scriptiebegeleiding

Als je al deze producten los aan zou schaffen en de prijzen bij elkaar optelt, krijg je het volgende rekensommetje:

  • 10 consult-uren à € 50,- per uur = € 500,-
  • Boek à € 39,50
  • Jaarkaart voor de video's à € 75,-

Totaal: € 500,- + 39,50 + € 75,- = € 614,50

Goedkopere scriptiebegeleidingDit is het bedrag dat je betaalt als je alles afzonderlijk aanschaft. Maar omdat het in een pakket zit, kunnen en willen we je een flinke korting geven. Als je alles in een keer betaalt, kost het hele pakket slechts € 450,-.

We snappen dat je als student niet alles in een keer kunt betalen. Je kunt er ook voor kiezen om het totale bedrag in vier betaaltermijnen te betalen van € 125,- per maand.

 

 

Neem vrijblijvend contact op voor scriptiebegeleiding op maat

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op. Je kunt je dan ook meteen aanmelden, zodat we de administratieve handelingen in gang kunnen zetten en de instellingen kunnen aanpassen zodat je toegang krijgt tot de video's.

Telefoonnummer: 050 542 2163
Mail adres: mail@hulp-bij-onderzoek.nl

Of vul het contactformulier inContactformulier:

Contact