Je hebt nog maar:
00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden
Cursus statistiek van €40,- voor €25,-

Page content

Testimonia over Foeke van der Zee

Lees wat anderen in hun testimonia over Foeke van der Zee zeggen:

Jora Stroop zegt:

Na zoveel piekeren over SPSS heb ik besloten om te gaan googelen om te kijken of ik iemand kon vinden die mij kan helpen. En toen heb ik Foeke gevonden, wat was ik blij dat ik contact met hem had gezocht. Foeke heeft mij goed en op een professionele manier geholpen met het analyseren van mijn data. Hij heeft mij stap voor stap en geduldig online geholpen. Super bedankt voor uw hulp. Ik ben nu een stap verder. Ik hoop dat u dit werk lang blijft doen want studenten die moeite hebben met SPSS kunnen uw hulp en kennis goed gebruiken.

Bas Mol zegt:

Prima ondersteuning van Foeke gehad. Niet alleen professioneel, maar ook snel en leerzaam. Foeke kan zich prima inleven in zowel de vraagsteller als de vraag en daardoor krijg je echt persoonlijke aandacht. Kan ook vrijwel direct hulp bieden, dus op alle fronten een aanrader voor hulp bij onderzoek!

Ailing Eelman zegt:

Bij alleen het denken aan al die data in SPSS word ik al duizelig. Met veel geduld en een goed gevoel voor humor is Foeke een prettige begeleider voor de knelpunten van de statistiek. Aan de hand van een aantal voorbeelden laat hij zien op welke manier je SPSS in je voordeel kan gebruiken. Ik vond het vooral prettig dat hij online consult geeft waarbij hij kon mee kijken op mijn beeldscherm. Hierdoor zag hij precies waar ik de fout in was gegaan. Ik kan nu weer verder met mijn onderzoek en ik weet zeker dat ik Foeke nogmaals kan bellen als ik iets niet snap!

Elien de Winter zegt:

Een eindwerk maken, er komt veel bij kijken. Denk je het grootste werk klaar te hebben als je je gegevens hebt verzameld dan komt de statistiek er nog aan. Op een gegeven moment zag ik het bos door de bomen niet meer met alle resultaten en gegevens. Mijn deadline kwam zeer dichtbij en ik dacht dat het me nooit meer zou lukken om iemand te vinden die me op zo een korte tijd zou kunnen hulpen. Maar gelukkig had ik het mis. Al bij de eerste telefoon zette Foeke me op de goede weg. Dankzij de snelle hulp en uitleg van Foeke heb ik alles mooi op tijd kunnen afwerken. Ik kan je Foeke alleen maar aanraden! Zonder twijfelen heeft hij me van bij het eerste contact geholpen en telkens ik belde nam hij de tijd om mij te helpen! Ik kan alleen maar zeggen: SUPER goed werk en dank u voor alles!

Anita zegt:

"En toen zag ik het niet meer zitten met die statistiek-ellende en na twee paniekerige slapeloze nachten vond ik Foeke via internet. Even gebeld en direct de volgende dag via skype aan de slag. Samen door de opdrachten heen. Samen tegelijk de berekeningen doen in SPSS en Foeke legde mij helder uit wat we nu eigenlijk precies aan het doen waren en wat daar vervolgens aan output uitkwam, hoe ik dat moest lezen. Zo werd het ineens inzichtelijk en te doen. Weg was de paniek, ik hoefde niet meer alleen te worstelen en te verdwalen in materie die ver boven mijn pet gaat, nee, Foeke ging mee en legde het stap voor stap uit. Eindresultaat van slechts enkele sessies is dat ik ten eerste de opdrachten nu wel snap en ook nog weet hoe ik ze in SPSS moet uitvoeren en ten tweede weet dat ik bij een volgende statistiekopdracht wéér hulp uit Groningen kan krijgen als ik vastloop, dat scheelt heel veel paniek. Dus zit je ook met de statistiek in je maag, bel Foeke, daar krijg je geen spijt van. Hij levert ondersteuning op maat".

 

Roelof de Jong zegt:

Als jij moeite hebt met het analyseren van SPSS, dan moet je bij Foeke van der Zee zijn. Foeke weet op een hele laagdrempelige en geduldige manier uit te leggen hoe SPSS werkt. Na de tijd weet je alles juist te interpreteren en kunt dan zelfstandig aan de slag. Ook Foeke gaat mee met de tijd en gebruikt Skype. Kortom, een super ervaring!

 

Paulien zegt:

De begeleiding die Foeke geeft, is onbetaalbaar: hij staat vrijwel altijd klaar, ook 's avonds en in het weekend. Hij reageert snel als je je aanmeldt maar ook daarna is hij erg snel in het opnemen van contact en het nalezen en -rekenen van data.
Hij heeft ontzettend veel geduld wat blijkt uit het feit dat hij de student het denktempo laat bepalen en met dit hardop denken het denkproces volgt en ingrijpt als er een denkfout gemaakt wordt. Voor mij is hij een grote steun geweest in het onderzoek dat ik deed omdat ik wist dat geen vraag hem te moeilijk was. Ik kan elke student die 'worstelt' met onderzoek Foeke aanbevelen!

 

Bert Schurink zegt:

"Foeke heeft me op professionele wijze ondersteund bij het uitvoeren van mijn kwantitatief onderzoek. Een echte vakman en meedenker, die met plezier adviseert. Een aanrader voor iedere student, medewerker of professional die zijn onderzoek en rendement wil verbeteren!"

 

Max zegt:

Voor het publiceren van mijn masterthese had ik bijzondere methodologische hulp nodig.
Mijn scriptie is een succes geworden, en Foeke van der Zee heeft hier veel aan kunnen bijdragen. Foeke van der Zee lost niet alleen je problemen op een slimme manier op, maar leert je ook jezelf te helpen. Dus heb ik uit mijn problemen voor de toekomst kunnen leren.

 

Reinier Linthorst zegt:

"Ik heb van de diensten van Foeke van der Zee gebruik gemaakt voor een statistisch vraagstuk voor onze website. Foeke gaf snel een uitgebreid antwoord. Het vraagstuk werd benaderd met meerdere statistische toetsen; kortom een snelle uitgebreide en deskundige service die ik iedereen kan aanraden!"

 

BS (student die anoniem wil blijven) zegt:

"Via een advertentie op Markplaats kwam ik bij Dhr. van der Zee terecht, toen ik zocht naar statistische begeleiding voor mijn afstudeerscriptie. Direct nadat ik mijn data compleet had, kon ik bij hem terecht. Via Skype loodste hij mij vakkundig door mijn statistische analyses. Hij vertelde nauwkeurig wat hij deed, en ik deed met hem mee. Vervolgens liepen we samen door de output: welke onderdelen van de output waren belangrijk, hoe dienden de tabellen geïnterpreteerd te worden en op welke manier kon ik de resultaten het beste wetenschappelijk rapporteren? We hebben in relatief korte tijd veel werk verzet: na drie uur Skypen en SPSS'en had ik mijn analyses én de interpretatie van de resultaten compleet en kon ik beginnen met het schrijven van de resultatensectie. Ook op deze sectie gaf Dhr. van der Zee binnen no-time feedback, waarna ik deze met een gerust hart kon indienen bij mijn begeleider. Ik kan terugkijken op een zeer prettige manier van werken: snel, vakkundig en erg vriendelijk. Een aanrader voor iedereen die een statistisch steuntje in de rug kan gebruiken!"

 

Carmen Kemink zegt:

Tijdens het uitvoeren van de analyses voor mijn masterscriptie kon ik niet meer verder, omdat ik bepaalde kennis miste. Na een online zoektocht kwam ik nog steeds niet op de antwoorden. Zodoende ben ik enkele dagen voor mijn deadline op zoek gegaan naar een professional. In het eerste telefonisch contact met Foeke kreeg ik de gelegenheid om een aantal specifieke vragen te stellen. Toch merkte ik dat ik meer begeleiding nodig had. Met twee Skype consulten van een uurtje zijn we in de data gedoken, waardoor ik de deadline gehaald heb. Dankzij zijn geduldige en humoristische benadering vergat ik even de werkdruk. Een ieder die hulp nodig heeft bij statistiek, ook als je basiskennis hebt en specifieke vragen wilt stellen, raad ik aan om bij Foeke van der Zee advies in te winnen.

 

VF (student die anoniem wil blijven) zegt:

Hallo Foeke,

Heel erg bedankt voor je feedback!
De manier waarop je die gegeven hebt, vind ik geweldig (op een prettige manier zeggen wat ik niet goed gedaan heb en hoe het dan wel kan heb ik zeer gewaardeerd). Omdat je het zo prettig overbrengt, krijgt onderzoek doen voor mij een positieve wending namelijk dat het ook wel leuk kan zijn.

Bedankt ook voor je tips en suggesties. Daar ga ik zéker iets mee doen.

Hartelijke groeten,

 

Saskia zegt:

Het grootste struikelblok bij het afstuderen voor de meeste psychologie studenten is de statistiek. De meesten van ons zijn bovenmatig geïnteresseerd in mensen, maar de cijfers en de wiskundige abracadabra die bij het schrijven van een scriptie komt schrijven jaagt ons angst aan, en vinden we meer iets voor nerds. Bij Foeke van der Zee tref je een combinatie van beide aan: Foeke is een man die statistiek misschien wel zijn passie kan noemen, maar die het verstand dat hij er van heeft op een zeer luchtige en eenvoudige wijze op je kan overbrengen. Zelfs op zo'n manier dat je er bijna zelf plezier in zou krijgen. Daarnaast is Foeke ook nog eens een zeer warm, hartelijk mens en met een gevoel voor humor waar menig Groninger jaloers op zou zijn, in combinatie met een engelengeduld. Al met al was het voor mij een zeer plezierige ervaring om van Foeke van der Zee hulp te krijgen bij het analyseren van de data voor mijn scriptie. Ik zou het iedereen van harte aanbevelen om Foeke hiervoor in de arm te nemen.

 

Nathalie (uit Antwerpen) zegt:

Foeke levert perfecte ondersteuning bij het analyseren van statistische data. Hij kan zaken begrijpelijk uitleggen en de communicatie via mail en Skype verloopt zeer vlot. Afspraken worden altijd nagekomen en service in het algemeen is top!

 

Chuck zegt:

Foeke heeft mij enorm geholpen met het analyseren van een dataset. Het Skype gesprek verliep uitermate soepel in een gemakkelijke sfeer.
Daarnaast kan hij erg goed uitleggen, op een methodologische manier. Voorheen wist ik absoluut geen raad met SPSS, maar sinds Foeke's hulp, kan ik al een aantal analyses zelfstandig uitvoeren. Bedankt Foeke!

 

Roy zegt:

De begeleiding die je krijgt van Foeke is zeer goed. Als je moeite hebt met SPSS raad ik Foeke ten zeerste aan. Foeke weet de SPSS problemen op een gemakkelijke manier uit te leggen en begeleid je stapsgewijs naar het eindresultaat toe waardoor je het uiteindelijk zelf ook prima snapt. De begeleiding gaat via Skype waardoor je op een gemakkelijke manier kunt communiceren en zelf het tempo kunt bepalen. Daarnaast is Foeke altijd bereikbaar via verschillende kanalen en reageert hij zeer snel en adequaat. Ik kan iedereen die moeite heeft met een onderzoek Foeke aanbevelen.

 

Mark zegt:

Foeke van der Zee heeft mij zeer goed geholpen met SPSS!
In het kader van mijn scriptie diende ik een groot kwantitatief onderzoek uit te voeren. Als leek op SPSS vlak, heeft Foeke mij uitstekend geholpen. Ik vond zijn uitleg duidelijk en 'to the point'. Mijn statistische analyse heb ik uiteindelijk zeer goed afgerond. Zonder Foeke's hulp had dit veel, maar dan ook echt veel langer geduurd. Naast zijn goede uitleg en hulp, kwam Foeke op mij zeer positief, vriendelijk en sympathiek over. De afspraken werden in goed overleg ingepland op tijdstippen die mij uitkwamen en dat heb ik als bijzonder prettig ervaren. Skype bleek een perfect communicatiemiddel gegeven de afstand tussen Groningen en Zuid Limburg!
Zonder aarzelingen beveel ik eenieder Foeke aan.
Hartelijk dank voor jouw goede hulp Foeke!

 

Ruud zegt:

Zoals menig student en anderen die bezig zijn met het verwerken van data in SPSS, kwam ik vast te zitten. Na lange tijd worstelen met de knoppen in SPSS, onbegrijpelijke output proberen te interpreteren en niet weten hoe ik dit in m’n verslag moet opnemen, besloot ik hulp te zoeken.
Na het lezen van de talloze (positieve) reacties op de hulp van Foeke, heb ik ook contact gezocht. In no-time was ik op het goede pad gebracht en kon ik vragen stellen wanneer ik wilde. Foeke antwoordt erg snel en duidelijk. De films (van 10-15 minuten) die hij aanbiedt op de site zijn erg duidelijk. Mochten er daarna nog onduidelijkheden bestaan, dan kun je hem altijd daarvoor bellen.
Ik zou iedereeen die worstelt met SPSS of die er meer uit zou willen halen, zowel op gebied van invoer, bewerken als interpretatie van de output willen aanbevelen om Foeke eens te bellen/mailen. Ik weet zeker dat hij kan helpen, net zoals hij mij geholpen heeft.

 

Laura zegt:

Voor mijn thesis voor osteopathie moest ik data verwerken, voor mij als fysiotherapeut een ramp! Ik heb dit nooit gehad/geleerd, dus ideaal als je hierbij de nodige hulp krijgt. Via een mede student kwam ik aan Foeke. Zij gaf aan dat het ideaal was via de mail en of telefonisch te communiceren en dat hij relatief snel reageert en verwerkt. Ik geloof dat uiteindelijk bijna heel de klas gebruik heeft gemaakt van zijn hulp.
Foeke heeft voor mij de data verwerkt in SPSS, super hierdoor hoefde ik zelf niet te tobben. Daarnaast probeert Foeke het ook nog eens inzichtelijk voor je te maken en geeft hierbij duidelijke uitleg, geen enkele vraag is te veel zelfs naderhand nog.
In een woord GEWELDIG!

 

Kevin zegt:

Foeke heeft me erg goed geholpen met het kiezen van de juiste analyses. Hierbij neemt hij je mee in de keuzes die gemaakt moeten worden en laat hij je zelf de analyses uitvoeren. Hierdoor is niet alleen mijn onderzoek naar een hoger niveau getild, maar ook mijn begrip van SPSS.

 

Tineke zegt:

Ik zag enorm tegen het SPSS-deel van mijn scriptie op. Toen zag ik de website van Foeke en heb hem om hulp gevraagd. Foeke heeft me heel prettig geholpen en maakte steeds op korte termijn tijd voor me vrij. Had ik hem maar eerder ingeschakeld.
Foeke legt steeds uit wat de analyse die je doet, inhoudt en je voert de analyse zelf uit. Je bekijkt en interpreteert de uitkomsten van de analyse samen.
Kortom, ik kan Foeke zeker aanbevelen.

 

Joost zegt:

Foeke bedankt voor je hulp bij het analyseren van mijn data voor mijn thesis.

 

Floor zegt:

Bij een probleem waar je zelf al enkele dagen in paniek mee worstelt, weet Foeke je zelfs telefonisch op een rustige manier binnen slechts een paar minuten (!) uit te leggen hoe je dit kan oplossen. Hij loopt met je door de stappen heen, legt uit wat je doet, zodat je op deze manier alsnog zelf de kennis over de analyses krijgt. Top! Zeker een aanbeveling!

 

En wat zeg jij?

Mag ik jouw testimonium ook opschrijven? Schrijf hem op in het reactieveld hieronder en ik zal je erg dankbaar zijn.

Comment Section

5 reacties op “Testimonia over Foeke van der Zee


Door Elien op 5 mei 2016

Een eindwerk maken, er komt veel bij kijken. Denk je het grootste werk klaar te hebben als je je gegevens hebt verzameld dan komt de statistiek er nog aan. Op een gegeven moment zag ik het bos door de bomen niet meer met alle resultaten en gegevens. Mijn deadline kwam zeer dichtbij en ik dacht dat het me nooit meer zou lukken om iemand te vinden die me op zo een korte tijd zou kunnen hulpen. Maar gelukkig had ik het mis. Al bij de eerste telefoon zette Foeke me op de goede weg. Dankzij de snelle hulp en uitleg van Foeke heb ik alles mooi op tijd kunnen afwerken. Ik kan je Foeke alleen maar aanraden! Zonder twijfelen heeft hij me van bij het eerste contact geholpen en telkens ik belde nam hij de tijd om mij te helpen! Ik kan alleen maar zeggen: SUPER goed werk en dank u voor alles!


Door Ailing op 14 mei 2016

Bij alleen het denken aan al die data in SPSS word ik al duizelig. Met veel geduld en een goed gevoel voor humor is Foeke een prettige begeleider voor de knelpunten van de statistiek. Aan de hand van een aantal voorbeelden laat hij zien op welke manier je SPSS in je voordeel kan gebruiken. Ik vond het vooral prettig dat hij online consult geeft waarbij hij kon mee kijken op mijn beeldscherm. Hierdoor zag hij precies waar ik de fout in was gegaan. Ik kan nu weer verder met mijn onderzoek en ik weet zeker dat ik Foeke nogmaals kan bellen als ik iets niet snap!


Door Bas op 24 mei 2016

Prima ondersteuning van Foeke gehad. Niet alleen professioneel, maar ook snel en leerzaam. Foeke kan zich prima inleven in zowel de vraagsteller als de vraag en daardoor krijg je echt persoonlijke aandacht. Kan ook vrijwel direct hulp bieden, dus op alle fronten een aanrader voor hulp bij onderzoek!


Door Jora op 8 augustus 2016

Augustus 2016
Na zoveel piekeren over SPSS heb ik besloten om te gaan googelen om te kijken of ik iemand kon vinden die mij kan helpen. En toen heb ik Foeke gevonden,wat was ik blij dat ik contact met hem had gezocht. Foeke heeft mij goed en op een professionele manier geholpen met het analyseren van mijn data. Hij heeft mij stap voor stap en geduldig online geholpen. Super bedankt voor uw hulp. Ik ben nu een stap verder. Ik hoop dat u deze werk lang blijft doen want studenten die moeite hebben met SPSS kunnen uw hulp en kennis goed gebruiken.


Door Elles op 16 november 2016

Foeke heeft me echt goed geholpen met de analyses in spss. Ik raad zijn hulp zeker aan iedereen aan.

Plaats een reactie


*