Het is een heel verstandige beslissing dat je gebruik maakt van deze aanbieding!

Onze video's zijn prima geschikt voor zelfstudie. Je ben je niet afhankelijk van wanneer en waar je de video wilt bekijken. Oftewel geen reistijd, extra vervoerkosten, fileleed, een klasje met een te hoog of een te laag tempo. De video's kun je stopzetten, vooruit zetten, achteruit zetten en herhalen (geen sikkeneurige docent die voor de zoveelste keer iets uit moet leggen) totdat je de stof helemaal beheerst. En dat voor een prijs van een goed boek.

Deze maand ben je heel goedkoop uit. Je zult niet teleurgesteld zijn, maar mocht het je echt tegenvallen, neem dan contact op. Dan hebben we je verkeerd ingelicht.

Je moet nog wel twee stappen ondernemen om toegang te krijgen tot de Video's over Statistiek. Dat kun je in 2 minuten doen, tenzij je - net als ik - alles heel nauwkeurig leest. Dan duurt het wat langer. Stap 1 heb je zeer waarschijnlijk al gedaan, maar we willen benadrukken dat je hetzelfde mailadres moet gebruiken, want anders komt de koppeling niet toet stand.

Nog doen - 100 x 50

Stap 1: maak een gratis account aan op onze ledenpagina's
Het is belangrijk dat je al een account hebt, want de toegang tot de video's wordt gekoppeld aan je mailadres. Heb je al een account, dan kun je deze stap overslaan. Heb je nog geen account, maak dan nu eentje aan: gratis account aanmaken.

Nog doen - 100 x 50

Stap 2: verricht de betaling door het invullen van het formulier hieronder
Na betalen krijg je direct toegang tot de video's en kun je verder met het oplossen van je probleem of het beantwoorden van je vragen.

Als je deze twee stappen gedaan hebt, kun je meteen aan de slag met les 1. Ik wens je heel veel AHA-momenten en heel veel plezier en succes met deze cursus.

Bij vragen of onduidelijkheden bel: 050 - 542 2163.