Weet je niet hoe jij je data moet analyseren? In 2 tot 3 uurtjes loodsen we je daar doorheen!
En dat doen we zo >>>
Voor slechts € 49,50 één jaar lang toegang tot al onze VIDEO'S over STATISTIEK en SPSS!
Meer informatie

Page content

Informatie voor docenten

Onze boeken zijn uitstekend geschikt voor het onderwijs op hogeschool of voor bachelor-studies op de universiteit.

Naast het aanleren van kennis (weten wat de begrippen betekenen), zijn onze boeken een prima handleiding voor het verrichten van onderzoek.

Wilt u een van onze boeken gebruiken voor het onderwijs? Dat kan, daar zijn we zelfs zeer blij mee. Vraag een gratis docentexemplaar aan.

Wij ondersteunen u ook graag met aanvullend materiaal. Wij beschikken over instructie-video's over onderzoeksvaardigheden, statistiek en SPSS, en hebben papers met extra uitleg geschreven. Veel van dit materiaal staat nu al ter beschikking aan de student op de site Hulp bij Onderzoek.

In combinatie met het voorschrijven van een boek, kan dit materiaal voor een interessante prijs ter beschikking worden gesteld aan uw studenten. Daar heeft iedereen profijt van.

  • De student want hij heeft 24/7 de informatie ter beschikking. Hij kan het bekijken op het moment waarop hij er aan toe is.*
  • De docent, want hij hoeft minder uit te leggen.
  • De school, want de studenten gaan gemakkelijker door het leerproces.

* Onlangs heb ik het zelf getoetst: studenten die toegang tot de video's hebben, halen gemiddeld genomen een hoger cijfer voor hun toets dan degenen die geen toegang hebben.

Wilt u meer weten over wat wij voor u zouden kunnen doen?
Neem vrijblijvend contact op:
Bel: 050 - 542 2163 of mail:
mail@hulp-bij-onderzoek.nl

Klik op onderstaand boek om meer daarover te lezen:

1857_BMOOO_cover_MvO in M&M_170x240fc  1857_BMOOO_cover_MvO in SWO_170x240fc  Omslag van het boek Methodologie voor Onderzoek in Zorg, Welzijn en Hulpverlening  Omslag van Methodologie voor Onderzoek in De Verpleegkunde 150 x 212