Scriptiestress? Nergens voor nodig!
Kies voor professionele begeleiding

Page content

Hulp bij het Schrijven van je Onderzoeksvoorstel

Foto van Foeke van der ZeeWorstel jij met het goed op papier krijgen van een onderzoeksvoorstel? Heb je wel een (vaag) idee waar het onderzoek over zou kunnen of moeten gaan, maar lukt het uitwerken daarvan in concrete onderzoeksactiviteiten niet? Heel vaak is dat snel te verhelpen. Met een paar simpele tips en goede verwijzingen zetten we je op het goede spoor.

Of krijg jij je onderzoeksvoorstel niet goedgekeurd door de docent. Zit je al in het proces van aanpassen, veranderen, doorkrassen, opnieuw schrijven, herschrijven, verplaatsen, herhalen. En als alles voor de zoveelste keer veranderd is, lijkt je dan de eerste optie toch weer de beste. Maar dat voorstel was niet goed, want …. En zo begin je van voren af aan met het (her)schrijven van een onderzoeksvoorstel. Hoe doorbreek je dat?

Het is lastig als je voor de eerste keer een onderzoeksvoorstel moet schrijven. Je weet niet wat er op je af komt gedurende het onderzoek en hoe jij je daar op kunt voorbereiden. En je wilt op alles voorbereid zijn. Toch? Bovendien, dat moet toch van de docent? Of weet jouw docent het eigenlijk ook niet zo goed?

 

Wil je een eindeloos geploeter voorkomen met het schrijven van je onderzoeksvoorstel?

Wij begeleiden studenten bij het schrijven van een onderzoeksvoorstel. Dat kan in een consult van één uur, maar wil je een heel traject met ons aangaan, dan begeleiden we je in een serie van vijf gesprekken via de telefoon, Skype of GoToMeeting naar een goed onderzoeksvoorstel.

In die vijf gesprekken komt het volgende aan bod:
1) De centrale vraagstelling en deelvragen
2) Literatuurstudie
3) De onderzoeksopzet, de methode
4) Afronding
5) Bespreking van de feedback van je docent

Voor alle duidelijkheid: wij schrijven het onderzoeksvoorstel niet. Je krijgt begeleiding zodat je sneller door het proces kunt omdat je snel en persoonlijke feedback krijgt.

Als het onderzoeksvoorstel goed is, weet je wat je moet doen, zodat je in sneltreinvaart je onderzoek kunt uitvoeren en afronden met een verslag. Zou je dat niet geweldig vinden?

 

En hoeveel kost dat?

Mijn standaard uurtarief is € 80,-. Studenten krijgen korting. Zij betalen slechts € 50,-- per uur. Er wordt per kwartier gerekend.
Je kunt ook kiezen voor een 5-uren kaart. Die kun je inzetten voor het geval je denkt meer hulp nodig te hebben. Je krijgt 10% korting, maar dat is wel vooraf betalen.
Wat ik je ook ter overweging mee wil geven, is scriptiebegeleiding. Dan begeleiden we je door het hele traject van A tot Z en heb je toegang tot alle informatie die we online hebben gezet. Lees er meer over op de pagina scriptiebegeleiding.

 

Meer weten over hulp bij het schrijven van je onderzoeksvoorstel?

Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Bel met Hulp bij OnderzoekTelefoon: 050 - 542 2163
Stuur een mail naar Hulp bij OnderzoekMail: Hulp bij Onderzoek

 

Wat zeggen anderen?

Lees wat anderen over de hulp van Foeke van der Zee schrijven.

Meer weten over Foeke van der Zee? Surf naar Over Foeke van der Zee.