Problemen met het analyseren van je data?
In 2 tot 3 uurtjes loods ik je daar doorheen >>>
Per direct hulp nodig bij je onderzoek?
Word lid van onze community. We helpen je graag!

Page content

Hulp bij Onderzoek en Statistiek

Hulp bij Onderzoek en StatistiekZit je met je handen in het haar omdat je er niet uitkomt? Niet alle problemen kan ik voor je oplossen, maar als je hulp bij onderzoek en statistiek nodig hebt, ben je aan het goede adres. Ik help mensen graag, vind alle vormen van onderzoek leuk en van statistiek weet ik redelijk veel (maar ben het als methodoloog niet altijd met de opvattingen van statistici eens).

Ik ben een allround onderzoeker met meer dan 30 jaar ervaring en kan je (bijna) overal mee helpen. Je kunt me benaderen voor:

Als jij hulp bij onderzoek en statistiek nodig hebt, stel ik het op prijs als je eerst even telefonisch contact met me opneemt (050 – 542 2163), zodat ik weet waar het over gaat. Ik kan je dan ook meteen vertellen of ik je kan helpen, inschatten hoeveel tijd het gaat kosten (en dus ook een voorlopige prijs opgeven) en op welke termijn ik hulp kan bieden (gewoonlijk binnen één week).

 

Werkwijze

Bij voorkeur help ik je via GoToMeeting. Dat is een soort Skype, maar dan wel een slag beter. Met GoToMeeting kan ik je ook op mijn beeldscherm mee laten kijken, zodat ik je wat uit kan leggen. Ik kan – na jouw toestemming – ook op jouw beeldscherm meekijken. Dat is erg handig als jij de analyses in SPSS uitvoert op je pc. Ik kan je dan meteen vertellen hoe het moet en uitleggen wat er in de uitvoer staat en hoe je de uitkomsten interpreteert.

Natuurlijk mag je ook langskomen, altijd welkom. Maar als je ver weg woont, werkt mijn hulp via internet net zo goed.

Voor het bestuderen van documenten is correspondentie via de mail het handigst. Dan kan ik het ook inplannen in mijn agenda.

Hulp bij onderzoek en statistiek

Hoeveel kost mijn hulp?

Mijn standaard uurtarief is € 80,-. Studenten krijgen korting. Zij betalen slechts € 50,– per uur. Er wordt per kwartier gerekend.
Je kunt ook kiezen voor een 5-uren kaart. Die kun je inzetten voor het geval je denkt meer hulp nodig te hebben. Je krijgt 10% korting, maar dat is wel vooraf betalen.
Met het scriptiebegeleidingstraject word je helemaal in de watten gelegd. Je kunt met ons sparren en m om extra uitleg vragen. We lezen mee en geven tips ter verbetering voor jet onderzoeksvoorstel of je -verslag. Bovendien krijg je toegang tot alle video’s en één van onze boeken over onderzoeksmethodologie. Er geldt slechts één maar: je moet het nog steeds zelf doen. We willen je het vak leren en als we het voor je doen, leer je niks.

 

Wanneer kun je terecht?

Mijn motto is: als iemand een probleem heeft en je kunt helpen, help dan direct. Het kan zijn dat je op een ongelegen moment belt. Er wordt dan een afspraak gemaakt waarop je terug kunt bellen. Komt het gelegen, dan kunnen kleine problemen direct worden opgelost. Voor grotere vraagstukken, wordt een afspraak gemaakt.

Bel met Hulp bij OnderzoekTelefoon: 050 – 542 2163
Stuur een mail naar Hulp bij Onderzoek Mail: Hulp bij Onderzoek

 

 

Wie ben ik?

Foto van Foeke van der Zee van Hulp bij Onderzoek en StatistiekDeze hele site bied je hulp bij onderzoek en statistiek. Veel hulp heb ik ook gegoten in video’s. Die heb ik ondergebracht in drie categorieën: video’s over methodologie, video’s over statistiek en video’s over SPSS. Daarnaast heb ik een aantal white papers geschreven die je precies uitleggen hoe je iets aan moet pakken. Deze hulp is veel goedkoper dan persoonlijk contact. Sommigen hebben liever contact met een persoon en willen graag met mij persoonlijk praten over hun probleem. Dat kan ook natuurlijk.

Op deze foto lijk ik wat saai, maar in werkelijkheid ben ik een goedlachse man van 60. Jaarlijks help ik persoonlijk ongeveer 150 studenten. Je bent dus niet de enige die hulp nodig heeft. Inmiddels heb ik ook “een maatje” die me in drukke perioden bijstaat om personen die problemen ervaren met onderzoek te helpen. Nu kunnen we nog meer personen helpen en ondersteunen.

Voor mijn hulp ben ik niet gebonden aan een bepaalde wetenschappelijke discipline. Je kunt bij mij terecht voor vraagstukken over onderzoek uit de sociale wetenschappen, economie, bedrijfskunde, accountancy, geneeskunde, taalwetenschappen, rechten … Ik weet niet zo veel van al die theorieën, maar dat hoeft ook niet. Met de onderzoektechnische vragen kan ik je prima helpen.

Met mijn 30 jaar aan ervaring op het terrein van onderzoek en statistiek weet ik meestal snel vast te stellen waar de schoen wringt en kan ik goed aangeven hoe je het moet aanpakken en als je in de problemen zit hoe je nu het beste verder kan. Daarvoor hanteer ik de universele methode van onderzoek. Die werkt altijd. Als je die methode ook wilt leren, dan moet je één van mijn studieboeken bestuderen.

 

Wat zeggen anderen over de Hulp bij Onderzoek en Statistiek van Foeke van der Zee?

Lees wat anderen over de hulp van Foeke van der Zee schrijven >>> testimonia.

Meer weten over Foeke van der Zee? Surf naar Over Foeke van der Zee.

 

Hieronder nog een persoonlijke brief. Die is wel wat verouderd, maar geeft wel aan dat ik mensen goed kan helpen.

Aanbeveling van Agnes over Hulp bij Onderzoek en Statistiek