Methodologie voor onderzoek in

zorg, welzijn en hulpverlening

Bezorging binnen 1 à 2 werkdagen via PostNL

(het pakje past door de brievenbus)

Bestel het boek Methodologie voor Onderzoek in Zorg Welzijn en Hulpverlening

Veel mensen denken dat onderzoek vreselijk moeilijk is. Dat is helemaal niet waar. Iedereen doet van jongs af aan al aan onderzoek. Er zit weliswaar wel verschil tussen onderzoek van een leek en onderzoek van een wetenschapper, maar die verschillen zijn gradueel en makkelijk te leren.


In het boek Methodologie voor Onderzoek in Zorg, Welzijn en Hulpverlening leer een methode die je in staat stelt elk onderzoek tot een goed einde te brengen. De bijbehorende terminologie leer je er als vanzelfsprekend bij.


Deze methode kun je gebruiken voor zowel kwalitatief als op kwantitatief onderzoek. En als je deze methode weet toe te passen in het vakgebied, marketing, management, reclame, verkoop, economie, accountancy, bedrijfsorganisatie en verwante wetenschappen, kun je het ook toepassen in alle andere wetenschappen. Onze onderzoeksmethode is universeel, gemakkelijk te leren en levert altijd een goed resultaat. Je kunt het boek gebruiken als beginnend onderzoeker om de onderzoeksvaardigheden te leren, maar het is ook te gebruiken als handleiding voor je scriptie of zelfs voor je proefschrift.


En als je nu denkt dat dit boek heel erg veel omvatend is en moeilijk te lezen zal zijn, dan heb je het mis. Het boek is gemakkelijk en helder geschreven en heeft een duidelijke structuur zodat het inhoudelijk en didactisch prima te gebruiken is. Ook voor zelfstudie of als leidraad voor je bachelor- of masterthesis. Twijfel je nog steeds of het boek wel wat voor je is? Bestel het gewoon en als het boek je niet bevat stuur het dan ongeschonden retour. Je krijgt dan je geld terug.


Hieronder staat wat extra informatie. Mocht je nog meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen mensen graag.

Methodologie voor onderzoek in zorg, welzijn hulpverlening

Titel: Methodologie voor onderzoek in zorg, welzijn hulpverlening

Auteur: Foeke van der Zee

Aantal pagina's: 242

Uitgever: Hulp bij Onderzoek, Groningen

ISBN: 978-90-78421-12-2

Uitverkocht

Tekstfragmenten uit het boek

Methodologie voor onderzoek in zorg, welzijn hulpverlening
Lees de inhoudsopgave zodat je weet wat er in het boek staat >>>

Wat vinden anderen van dit boek?

"Goed boek man! Zou zo maar eens een besteller kunnen worden."
"Het boek heb ik zeer zeker al gebruikt. Veel beter boek dan het boek dat ik op mijn opleiding heb gekregen. Beter leesbaar en heel duidelijk."

"Ik ben blij met je boek, ben er nog niet helemaal doorheen, maar je legt dingen heel duidelijk uit zodat ik ermee aan de slag kan.

Ik vind het een verrijking van de bestaande hoeveelheid boeken over onderzoek. Kwalitatief hoogstaand."

Volgens de wet Koop op afstand zijn we verplicht om minimaal 14 dagen garantie te geven. Je krijgt het boek dus sowieso eerst op zicht en kun je het in die periode terugsturen. Daar maakt overigens vrijwel niemand gebruik van. In alle jaren waarin wij boeken verkopen via internet is het twee keer voorgekomen. Dat kan gebeuren en het is geen probleem zolang je het boek maar in goede staat terugstuurt (tenzij het tijdens het vervoer is beschadigd).

Bestel het boek Methodologie voor Onderzoek in Zorg, Welzijn en Hulpverlening