Weet je niet hoe jij je data moet analyseren? In 2 tot 3 uurtjes loodsen we je daar doorheen!
En dat doen we zo >>>
Voor slechts € 49,50 één jaar lang toegang tot al onze VIDEO'S over STATISTIEK en SPSS!
Meer informatie

Page content

Methodologie voor onderzoek in zorg, welzijn en hulpverlening

Als jouw opleiding het boek Methodologie voor onderzoek in zorg, welzijn en hulpverlening heeft voorgeschreven, heb je mazzel. Dit is het meest complete boek in zijn soort. Alle onderdelen van het onderzoekstraject komen in dit boek aan de orde. De bijbehorende terminologie leer je er als vanzelfsprekend bij. Gek eigenlijk dat niet alle opleidingen dit boek voorschrijven, want het is het beste wat je kunt krijgen.

Met de methode die je in dit boek leert, ben je in staat elk onderzoek tot een goed einde te brengen. Deze methode kun je gebruiken voor zowel kwalitatief als voor kwantitatief onderzoek. En als je deze methode weet toe te passen in vakgebieden als gezondheidszorg, sociaal pedagogische hulpverlening, geriatrie, verpleegkundig specialist en verwante wetenschappen, kun je het ook toepassen in alle andere wetenschappen. Onze onderzoeksmethodologie is universeel, gemakkelijk te leren en levert altijd een goed resultaat. Je kunt het boek gebruiken als beginnend onderzoeker om de onderzoeksvaardigheden te leren, maar het is ook te gebruiken als handleiding voor je scriptie of zelfs voor je proefschrift.

En als je nu denkt dat dit boek veel te moeilijk is, dan heb je het mis. Het boek is gemakkelijk en helder geschreven en het heeft een duidelijke structuur zodat het inhoudelijk en didactisch prima is te gebruiken. Twijfel je nog steeds of het boek wel wat voor je is, bestel het dan gewoon en als het niet is wat je zocht krijg je van ons je geld terug.

Hieronder staat wat extra informatie. Mocht je nog meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen mensen graag.


Omslag van het boek Methodologie voor Onderzoek in Zorg, Welzijn en Hulpverlening

Titel: Methodologie voor onderzoek in zorg, welzijn hulpverlening
Auteur: Foeke van der Zee
Aantal pagina's: 242
Uitgever: Hulp bij Onderzoek, Groningen
ISBN: 978-90-78421-12-2
Prijs: € 39,50

Bestel dit boek >>>

Bezorging binnen 1 à 2 werkdagen via PostNL (het past door de brievenbus)

Dit boek kan onderdeel uitmaken van het pakket Scriptiehulp. We informeren je daarover op een aparte pagina. Klik hier om naar de pagina Scriptiehulp te gaan.

 


Tekstfragmenten uit het boek

Voorwoord

Inhoudsopgave

Hoofdstuk 1 en 2

 


Recensies over he boek Methodologie voor onderzoek in zorg, welzijn en hulpverlening

 

Gert Klabbers, promovendus:

"Goed boek man! Zou zo maar eens een besteller kunnen worden."

 

Mariëtte, student:

"Het boek heb ik zeer zeker al gebruikt. Veel beter boek dan het boek dat ik op mijn opleiding heb gekregen. Beter leesbaar en heel duidelijk."

 

Menno, student:

"Ik ben blij met je boek, ben er nog niet helemaal doorheen, maar je legt dingen heel duidelijk uit zodat ik ermee aan de slag kan.
Ik vind het een verrijking van de bestaande hoeveelheid boeken over onderzoek. Kwalitatief hoogstaand."

 

 


Garantie

Volgens de wet Koop op afstand zijn we verplicht om minimaal 14 dagen garantie te geven. Je krijgt het boek dus sowieso eerst op zicht en zou je het in die periode kunnen terugsturen. Daar maakt overigens niemand gebruik van. In alle jaren waarin wij boeken verkopen via internet is het één keer voorgekomen. Dat kan gebeuren en het is geen probleem zolang het boek in goede staat is (tenzij het tijdens het vervoer is beschadigd).

 


Informatie voor docenten

Ben jij een docent en overweeg je om een boek van ons op de studielijst te zetten? Neem dan contact met ons op. Voor scholen kunnen we bijzondere regelingen treffen - zoals een combinatie van het boek met onze video's of het maken van (praktijk)opdrachten. We helpen graag.

Meer informatie voor docenten >>>
Hoe kun je studenten het best onderzoeksvaardigheden leren? (pdf) >>>