Krijg direct hulp om jouw problemen met onderzoek op te lossen

Cursus MethodologieZit je soms ook met je handen in het haar omdat je niet weet wat validiteit is of toe moet passen? Weet je niet hoe je een steekproef moet trekken en na kunt gaan of die wel representatief is? Of je wel betrouwbare informatie hebt gekregen? Hoe jij je data moet analyseren en presenteren? Dan zijn onze Video's over Methodologie voor jou een uitkomst.

Sommige docenten hebben het druk. Soms zo druk dat ze geen tijd meer hebben om je te begeleiden. Vaak hebben ze ook maar beperkt aantal uren voor je beschikbaar. Daardoor loop jij vast met je onderzoek en loop je mogelijk vertraging op. (Er zijn overigens ook docenten die zelf niet zo goed zijn in onderzoek en je geen goede begeleiding kunnen geven. Dan heb je helemaal pech!)

Aanbeveling Lynn over de Video's over MethodologieDeze Video's over Methodologie zijn prima geschikt voor zelfstudie. In de Video's over Methodologie leggen we je uit hoe je de begrippen - die ook in het Online Woordenboek Onderzoek en Statistiek omschreven staan - toepast in onderzoek. Het gaat om heel concrete dingen, zoals: tips om er voor te zorgen dat je betrouwbare en valide gegevens uit interviews krijgt en tips voor het opstellen van je analyseplan. Behalve video's krijg je ook white papers met extra informatie en strategieën om een bepaald probleem te tackelen, zoals het bepalen van de steekproefgrootte en het vaststellen welke toets je moet gebruiken.

Het pakket Video's over Methodologie kun je gebruiken tijdens je studie voor het bestuderen van de stof voor je tentamen, maar is vooral bedoeld om je te helpen bij het zelfstandig opzetten en uitvoeren van een onderzoek voor je bachelor- of masterthesis. Het legt een stevige basis voor jouw onderzoek.

Het pakket Video's over Methodologie bestaat uit:

Video's over onderzoeksvaardigheden:

Toegang tot de steekproefcalculator

White Papers over onderzoek met How To's:

Voor slechts € 29,50 heb je één heel jaar lang toegang tot ongelooflijk goede informatie over het opzetten en uitvoeren van onderzoek.

Betalen en inschrijven voor Statistiek of SPSS

Combineer je aankoop met andere producten en krijg korting

Het is onze ervaring dat mensen die het product Video's over SPSS hebben aangeschaft, later ook de Video's over Statistiek hebben gekocht. Daarom willen we je ter overweging ook het volgende aanbieden:

Video's over SPSS € 29,50 --> meer informatie >>>
Video's over Statistiek: € 39,50 --> meer informatie >>>
Videos over Statistiek + SPSS: € 69,- € 49,50 --> naar inschrijven en betalen >>>

Video's over Methodologie: € 29,50
Videos over Methodologie + Statistiek + SPSS: € 98,50 € 79,50 --> naar inschrijven en betalen

De voordelen van deze cursus methodologie zijn:

Voordeel 1 van Video's over MethodologieDe video's in deze Cursus Methodologie geven een heldere en duidelijke instructie in zowel woord als in beeld over wat je moet doen om een analyse uit te voeren.

Voordeel 2 van de Video's over Methodologie

Je kunt de video's bekijken op het moment dat het jou uitkomt. Dat kan dus zowel overdag zijn, 's avonds laat of 's nachts. (Heb je wel eens nachtdienst?)

Voordeel 3 van de Video's over Methodologie

Je hoeft nergens naar toe, dus geen reistijd, geen files of ander oponthoud. Je hebt ook geen last van stampvolle treinen waar je niks kunt doen. Jouw tijd wordt dus efficiënt besteed.

Voordeel 4 van de Video's over MethodologieJe kunt de video's overal bekijken, dus thuis achter je bureau of op de bank, op school of universiteit, op je stageadres of werkplek (of tijdens reizen in de trein?). Waar je ook bent, zolang je maar een internetverbinding hebt, kun je deze video's bekijken.

Voordeel 5 van de Video's over MethodologieJe bepaalt je eigen tempo en je eigen programma. Je bekijkt datgene wat je nodig hebt. Je bent niet gebonden aan wat de docent heeft voorbereid en je bent niet gebonden aan medestudenten die sneller of langzamer door de stof willen.

Voordeel 6 van de Video's over MethodologieJe kunt een video stopzetten om notities te maken. Als je er klaar voor bent, ga je verder (een docent gaat maar door).

Voordeel 7 van de Video's over MethodologieDe white papers kun je opslaan en bij de hand houden voor als je er aan toe bent. Ze geven je meer achtergrondinformatie of een stappenplan, maar zijn zondermeer alle leerzaam.

Voordeel 8 van de Video's over MethodologieMet de steekproefcalculator heb je een handige tool in handen om de steekproefgrootte voor jouw onderzoek te bepalen.

Natuurlijk kun je blijven aanmodderen, en natuurlijk kun je op internet veel gratis informatie krijgen. Wat mij betreft mag dat, en even goede vrienden. Ik wil je alleen maar tijd besparen en van goede informatie voorzien zodat jij snel door je afstudeerfase heen kunt. De video's in deze cursus zullen je daadwerkelijk helpen.

Ik wens je heel veel succes met je onderzoek!

Foeke van der Zee
- specialist in onderzoek, statistiek en SPSS
- auteur van boeken over onderzoek