Weet je niet hoe jij je data moet analyseren? In 2 tot 3 uurtjes loods ik je daar doorheen!
En dat doen we zo >>>
Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang elke week een gratis tip!
Inschrijven

Page content

Webinars van Hulp bij Onderzoek

Webinars van Hulp bij OnderzoekDe webinars van Hulp bij Onderzoek zijn online seminars over een onderwerp uit de onderzoeksmethodologie of statistiek. Ze zijn gratis bij te wonen en in beginsel zijn ze onafhankelijk van elkaar te volgen, er is dus geen voorkennis nodig uit eerdere webinars.

In de Webinars van Hulp bij Onderzoek leer je zo ontzettend veel. Ga als een speer door je onderzoek en vermijd vele valkuilen.

De Webinars van Hulp bij Onderzoek zijn gratis.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen goed onderzoek kan verrichten, want met goed onderzoek krijg je betere informatie. Met betere informatie kun je betere beslissingen nemen. Met betere beslissingen kun je de een betere wereld maken. Daarom geven we webinars om je goede onderzoeksvaardigheden te leren.

 

9 mei: data analyse met SPSS of met Excel

Je verzamelde data kun je analyseren met Excel of met SPSS. Beide hebben voor- en nadelen. Met Excel is het lastig om statistische analyses uit te voeren, met SPSS is dat een fluitje van een cent (als je weet hoe het moet). Met Excel kun je mooie grafieken en tabellen maken, maar met SPSS is dat een heel gedoe.

In het webinar op 9 mei a.s. zal ik je de mogelijkheden van beide programma’s laten zien.

Wil je dit webinar bijwonen?
Klik dinsdagavond 9 mei om 19:55 op onderstaande button en krijg meteen toegang:

Button Aanmelden webinar

 

WebinarAgenda

Hieronder staat de webinar-agenda voor de komende periode. Deze agenda is niet heilig, er kan zomaar een verandering in worden aangebracht. Als je op de hoogte wilt worden gebracht of er een webinar is en wat er dan behandeld zal worden, schrijf je dan in op de mailinglijst (onder aan deze pagina).

We beginnen steeds om 8 uur ’s avond en de webinars duren ongeveer 1 uur.

23 mei: Alles wat je minimaal moet weten over regressieanalyse!

30 mei: Wat is mediatie en moderatie?

6 juni: Tips voor het schrijven van het onderzoeksverslag!

 

Blijf op de hoogte van de Webinars van Hulp bij Onderzoek

Wil je op de hoogte blijven van onze webinars? Schrijf je dan in op de mailinglijst. We sturen je dan een paar uur voordat het webinar begint een mail met een link om toegang te krijgen tot het webinar van die avond.

 

NB Je hoeft je maar één keer in te schrijven. Je komt op de maillijst te staan en krijg je een paar uur van te voren een uitnodiging met de link naar het webinar.

Comment Section

0 reacties op “Webinars van Hulp bij Onderzoek

Plaats een reactie


*