Mag ik jouw een uniek aanbod doen?

Alles wat je nodig hebt om van je onderzoek een succes te maken!


Dit is een tijdelijke aanbieding

Met een goede leermeester ...

Velen vinden onderzoek doen maar lastig. Dat kan ik me wel en niet voorstellen. Zelf vind ik onderzoek het mooiste vak dat er is. Wat is er mooier dan kennis vergaren? Anderzijds kan ik ook wel begrijpen dat velen moeite hebben met statistiek.


Wat je eigenlijk nodig hebt is een goede leermeester. Iemand op wie je een beroep kunt doen als je iets wilt vragen. Mij mag je niet 24/7 lastig vallen. Tijdens kantooruren mag dat wel, maar daarbuiten liever niet.


Ik heb wel een heel mooi alternatief .......

Heel veel kennis (alles wat ik weet over onderzoek?) heb ik online gezet in de vorm van video's en papers.


Je krijgt 24/7 toegang tot een zeer uitgebreide kennisbank. Weet je niet hoe je een t-toets uitvoeren, of regressieanalyse moet uitvoeren, of wil je leren leren hoe je valide en betrouwbare informatie krijgt? Met onze video's van 5 tot 15 minuten weet je het wel. Je hebt altijd een goede leermeester bij de hand die je 24/7 kunt raadplegen.

8  video's over methodologie

normaal

€ 39,-


normaal

€ 19,-


normaal € 39,-


normaal € 39,-


Wat heb je aan deze kennisbank?

Hogere cijfers

Studenten die deze video's bekijken halen steevast hogere cijfers.


Toen ik twee jaar geleden weer eens les gaf op een hogeschool, gaf ik de video's aan de studenten cadeau. Degenen die een (voor hun gratis) account hadden gemaakt, bleken gemiddeld genomen 1 rapportcijferpunt hoger te scoren. Dus een 8 in plaats van een 7, of een 6 in plaats van een 5. Dat is nou net het verschil tussen zakken en slagen.


Minder stress

Veel studenten vertellen me dat ze uuuuuren op internet hebben gezocht naar goede informatie. Sommigen hebben een hele week besteed aan het bekijken van video's op YouTube, maar niet de oplossing hebben kunnen vinden.


Toen ze daarna deze video's bekeken, vonden ze dat een verademing.

Minder Sress

Sneller en makkelijker door je onderzoeksproces

Als je met je afstudeeronderzoek, je thesis, je scriptie of hoe je het ook maar noemen wilt aan de slag moet (of al bent) dan helpen deze video's je sneller door het proces. Niet alleen geven ze je specifieke informatie over hoe je je onderzoek op moet zetten, maar tijdens het proces kun je altijd even terugkijken hoe het ook al weer moet.

.

Wil jij ook snel en makkelijk onderzoeksvaardigheden leren?


Hoe zou je het vinden als je nu, per direct toegang zou krijgen tot alle video's en alle white papers die ik heb gemaakt?


Voor het volledige pakket aan online hulp betaal je normaal gesproken € 50,- voor een kwartaal.

Volgens vele 'goeroes' is dat te goedkoop. Elders zie ik bedragen van € 1.000,- of meer.

 Zoveel zou ik ook wel willen verdienen, maar ik denk dan "het gaat om studenten en die wil ik geen poot uitdraaien voor eigen gewin. Sommigen hebben echt heel weinig geld en die wil ik ook helpen."


Daarom doe ik je nu een uniek aanbod:


Je kunt

alle video's over onderzoek, statistiek en SPSS

en alle papers met visies, tips & tricks en handleidingen aanschaffen

voor slechts € 25,-.


Ja je leest het goed. Dat is 50% korting op de gewone prijs!

Misschien doe ik mezelf hiermee tekort, maar het geeft me wel een goed gevoel dat ik jou kan helpen.

Het is niet noodzakelijk maar wel handiger als je al een account hebt met een mailadres en een wachtwoord, want de toegang tot de video's en papers wordt gekoppeld aan dit mailadres.


Dit account moet je bevestigen door te klikken op een button in een mail die onze provider naar je stuurt ter bescherming van de informatie op de site.

Hulp bij Onderzoek account

Zoals je hiernaast ziet hoef je nu alleen nog maar maar je mailadres op te geven.

Op dat mailadres krijg je de factuur toegestuurd waarin staat dat je betaald hebt.


Je account wordt nu verrijkt zodat je toegang krijgt tot alle handleidingen en video's.


PS Het is onze ervaring dat de systemen niet helemaal op elkaar ingesteld zijn. Het kan soms wel een kwartier duren voordat je toegang krijgt. Mocht het te lang duren, neem dan meteen contact op. Er is niks zo vervelend als wel betaald hebben, maar geen toegang krijgen. Bel 050 - 542 2163.


Jouw inschrijving wordt na 3 maanden afgesloten. Daarvan sturen we je een bericht.

We hebben alleen maar een naam en een mailadres van je nodig on je toegang te geven tot de informatie in de kennisbank. Daar doen we verder niets mee. Lees ook ons privacy statement.

We hebben een vraag en antwoord faciliteit ingebouwd. Daar kun je publiekelijk vragen stellen en krijg je antwoorden van experts. Wil je vast een voorproefje? Klik dan hier om naar onlinehulp.hulpbijonderzoek.nl te gaan.

Dit is een actie-aanbieding. Maak er nu gebruik van!

Ik weet nog niet hoe lang ik dit aanbod laat staan.

Wacht dus niet te lang met beslissen. Ik zou zeggen DOEN!