Hulp bij SPSS

In 2 tot 3 uur al je data geanalyseerd?

Wat zeggen anderen over Foeke van der Zee

> 200

Personen krijgen jaarlijks hulp

2,5 uur

Gemiddelde tijdsduur

9,0

Gemiddelde rapportcijfer

Velen hebben moeite met het analyseren van hun data met SPSS. Je bent heus niet de enige. Ik werk al ruim 35 jaar met SPSS en geef sinds een paar jaar persoonlijke hulp bij data analyse. Samen doorlopen we de uit te voeren analyses zodat je begrijpt wat er gebeurt. Ondertussen mag je me alles vragen wat je maar wilt en geef ik jou een eerlijk antwoord.


Mijn hulp ziet er normaal gesproken zo uit:

1) we maken een afspraak voor een consult (je mag langskomen maar via internet werkt net zo goed);

2) je stuurt me je hypothesen en/of conceptueel model zodat ik me kan voorbereiden;

3) tijdens het consult voer jij de analyses uit op jouw pc/laptop. Ik vertel je op welke buttons je moet klikken en wat er op het beeldscherm verschijnt.


Het voordeel van deze werkwijze is dat jij leert met SPSS om te gaan. Daardoor ben je daardoor beter in staat een goed verslag te schrijven en kun je eventuele aanvullende analyses zelf uitvoeren.


Voor alle duidelijkheid, er zijn ook mensen die ik niet help. Zo maak ik geen huiswerkopdrachten, verricht ik (een enkele uitzondering daargelaten) nooit alle analyses alleen, en als ik vind dat het onderzoek te slecht is opgesteld om er iets van te maken help ik je ook niet. Ik schrijf ook geen onderzoeksverslag, want in dat verslag moet je juist laten zien dat je onderzoeksvaardigheden beheerst.

Hoeveel tijd hebben we nodig?

Dat is moeilijk te zeggen, want dat is afhankelijk van een groot aantal factoren. Om je toch een indicatie te geven: gemiddeld genomen duren de consulten ongeveer 2 uur. Soms is dan alles geanalyseerd en soms spreken we af voor een vervolg. Denk je meer tijd nodig te hebben voor hulp bij data analyse of wil je ook begeleiding bij andere onderdelen van je onderzoekstraject, kies dan voor een 10-urenkaart of voor het scriptiebegeleidingspakket. Dan krijg je korting.

Communicatiemiddelen

Het liefst help ik je via GoToMeeting. Dat is een programma dat vergelijkbaar is met Skype, ZOOM en Teams. Het is oorspronkelijk ontwikkeld als een techniek voor vergaderen tussen managers op verschillende locaties (op de wereldbol). Het is  van betere kwaliteit dan Skype en vergelijkbaar met ZOOM en Teams, maar het is veel makkelijker om mee te werken. Ik kan je laten meekijken op mijn beeldscherm zodat ik je dingen uit aanleggen, maar ik kan ook - na toestemming van jou - meekijken op jouw beeldscherm zodat ik zie wat jij doet.


Waar ter wereld je ook bent, mijn hulp bij data analyse kan ik altijd geven. Degene die het verst van mij om hulp vroeg, zat in Australië. Een andere ver-weg-wonende persoon zat op de Nederlandse Antillen. Met GoToMeeting is dat allemaal geen probleem.

Hoeveel kost dat?

Ik hanteer een gedifferentieerd tarief:

- studenten betalen € 60,- per uur.

- bedrijven en organisaties betalen € 70,- per uur  + 21% BTW (dus € 84,70 per uur).


Je hoeft pas achteraf te betalen, want dan weten jij en ik hoeveel tijd er is besteed. Er wordt per kwartier gerekend.


Je kunt ook kiezen voor een 10-uren kaart of voor het scriptiebegeleidingspakket.

Bij een 10-uren kaart krijg je 10% korting. Je betaalt dat geen € 600,- maar € 540,-.


Je kunt ook kiezen voor het scriptiebegeleidingspakket. Je krijgt dan een 10-uren kaart , een boek naar keuze en toegang tot alle online informatie voor slecht € 595,-. Alles los kost (540,- + 39,50 + 95,- =) € 674,50.

Wanneer kun je bij mij terecht?

Mijn motto is: als iemand een probleem heeft en je kunt helpen, help dan direct. (Ook bij een huisarts moet je dagelijks terecht kunnen en niet pas volgende week.) Het kan zijn dat je op een ongelegen moment belt omdat ik midden in een consult zit. Er wordt dan een afspraak gemaakt waarop ik je terug kan bellen. Komt het gelegen, dan kunnen we kleine problemen direct oplossen. Hebben we meer tijd nodig dan maken we een afspraak zodat ik in alle rust met je mee kan denken. Als je niet op vrijdagmiddag belt, kun je vaak dezelfde week nog wel bij mij terecht voor hulp.


Soms heb ik het heel erg druk. (Ook een huisarts kan niet voorspellen hoeveel mensen van zijn praktijk er op die dag ziek worden.) Ik hanteer daarom ook het principe 'wie het eerst komt, die het eerst maalt' en 'vol is vol'. Degene met wie ik een afspraak heb gemaakt, gaat te allen tijde voor. En als het druk is, zou het zomaar kunnen zijn dat je toch een paar dagen tot een hele week moet wachten. Maak dus tijdig een afspraak. (NB Het heeft ook geen zin om een maand van te voren iets te reserveren. Je weet immers nooit wanneer je ziek wordt.)

Afspraak maken?

Je kunt me (tijdens kantoortijden) bellen om een afspraak te maken:

050 - 542 2163.


Mocht je op een ongelegen moment bellen (bijvoorbeeld omdat ik in consult zit) , dan geef ik dat wel aan.

Wat zeggen anderen?

Super cursussen over onderzoek, statistiek en SPSS

Demi: 9 (kreeg hulp van Martin)

Hele fijne en goede hulp gehad! Stap voor stap word je door je analyses heen geholpen. Hele duidelijke uitleg wordt erbij gegeven. Top!

Hulp bij Data Analyse

Nikki: 10 (kreeg hulp van Foeke)

Super snelle en duidelijke hulp. Het heeft me heel erg geholpen! Dank Foeke

Hulp bij Data Analyse

Carmen Linssen: 8,5 (kreeg hulp van Foeke)

Ik ben erg goed geholpen door Foeke. Ik had op een zeer korte termijn hulp nodig en die hulp heb ik van hem gekregen. Hij legt alles goed uit waardoor ik ook precies begreep wat ik aan het doen was en hoe ik de output van spss moest interpreteren.

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 10 (kreeg hulp van Martin)

Duidelijke uitleg! Ben snel geholpen met gerichte uitleg.

Referentie over Hulp bij Data Analyse

Laura: 8 (kreeg hulp van Foeke)

Zonder Foeke was het mij zeker niet gelukt.

Hulp bij Data Analyse

Kimberley: 10 (kreeg hulp van Foeke)

De hulp die ik heb gekregen van Foeke was ontzettend waardevol. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Wat ik met Foeke heb bereikt in 4 uur (ik heb een heel groot onderzoek, met veel data en verschillende analyses) dat had ik zelf nog niet in 100 uur bereikt. Ik had wat dat betreft veel eerder zijn hulp in moeten schakelen.

Super cursussen over onderzoek, statistiek en SPSS

Evelien de Beer: 9 (kreeg hulp van Foeke)

Gericht, duidelijk en waardevol. Aan het begin van de sessie wel een beetje lastig te begrijpen wat er wordt uitgelegd omdat ik echt weinig kennis had van SPSS.

Misschien helpt het om even kort toe te lichten van de toetsen betekenen en hoe dat antwoord geeft op je onderzoeksvraag (in Jip en Janneke taal), dan snapt een student de rode draad ook en daarna is de vraag 'hoe doe je dat dan?'

Hulp bij Data Analyse

Paul: 9 (kreeg hulp van Martin)

Zeer waardevol! Ik zat in tijdsnood met mijn scriptie en Martin heeft me goed geholpen. Zeker een aanrader!

Hulp bij Data Analyse

Ellen: 8 (kreeg hulp van Martin)

Martin denkt goed mee, weet de juiste vragen te stellen en is erg geduldig. Het is erg fijn dat iemand van een afstand met je meekijkt en verstand van zaken heeft

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: Foeke een 7 Martin een 10

Goede hulp gekregen. Het is positief dat ze je attenderen over de mogelijke valkuilen.

Referentie over Hulp bij Data Analyse

Monique: een 10 (kreeg hulp van Foeke)

Super! Wist niet dat statistiek zo interessant kon zijn! Dank voor jouw geduld.

Hulp nodig? Meteen contact opnemen, Foeke helpt echt!

Hulp bij Data Analyse

Esther: 8 (kreeg hulp van Foeke)

Ik had snelle reacties en kon snel aan de slag met Foeke waardoor ik op tijd mijn deadlines haalde. We hebben goed en efficiënt gewerkt en op een prettige manier gecommuniceerd. De hulp van Foeke heeft me een hele hoop uitzoek werk gescheeld en ik kan nu weer zelf verder aan de slag met alles wat ik geleerd heb.

Super cursussen over onderzoek, statistiek en SPSS

Anoniem: 9 (kreeg hulp van Foeke)

De hulp van Foeke vond ik super! Ik begreep helemaal niks van SPSS maar Foeke heeft mij op een leuke en gezellige maar vooral rustige, geduldige manier en in begrijpbare taal de analyses weten uit te leggen! SPSS werd zelfs even leuk! Heb enorm veel gehad aan zijn hulp voor mijn scriptie! Heel erg bedankt Foeke!!

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 8 (kreeg hulp van Martin)

Fijne hulp gehad. Ik ben goed geholpen met mijn mediatie analyses en het opschonen van de data. Door de hulp ook meer inzicht gekregen in statistiek.

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 9 (kreeg hulp van Foeke)

De hulp was heel praktisch en nuttig. Door zelf aan het werk te gaan met SPSS met behulp van Foeke leer je het programma snel kennen. Foeke is erg geduldig en legt alles goed uit.

Ik heb er op een efficiënte wijze veel geleerd. Het was de investering meer dan waard.

Hulp bij Data Analyse

Nathalie: 10 (kreeg hulp van Foeke)

Ik vond de hulp fantastisch!

Wat een tijdwinst om dat met zo een ervaren man als Foeke te kunnen doen. Zelf zou ik er veel langer aan bezig geweest zijn! Bedankt, Foeke!

Referentie over Hulp bij Data Analyse

Anoniem: een 10 (kreeg hulp van Foeke)

Zoals de vorige keer, wederom uitstekend geholpen door Foeke bij het bewerken van mijn Excel dataset en het runnen van een aantal tests op SPSS. Naast het begrijpen van hoe ik bepaalde modellen kan gebruiken, legt Foeke ook uit wat de resultaten betekenen en hoe deze geïnterpreteerd kunnen worden. Hierdoor kan ik met een gerust hart mijn scriptie verdedigen.

Door de hulp van Foeke is het wirwar aan statistische modellen voor mij overzichtelijk geworden, waardoor ik zelfverzekerd met statistiek aan de slag kan gaan.

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 10 (kreeg hulp van Foeke)

Foeke is zeer bekwaam en behulpzaam! Tijdens de sessies wordt er doelgericht hulp geboden en naast het stapsgewijs uitleggen van bijvoorbeeld Excel of SPSS functies, licht Foeke ook toe wat de resultaten betekenen en hoe deze tot stand zijn gekomen. Geen uurtje-factuurtje-mentaliteit, maar actief meedenkend.

Super cursussen over onderzoek, statistiek en SPSS

Malti: 10 (kreeg hulp van Foeke)

Ik ben erg blij met de hulp van Foeke tijdens de laatste fase van mijn onderzoek. Je legt alles simpel en duidelijk uit, zonder verspilling van tijd. Als ik je eerder had ingeschakeld zou ik heel veel uren, stress en slapeloze nachten bespaard.

Superbedankt voor je hulp Foeke!

Hulp bij Data Analyse

Gerard: 10 (kreeg hulp van Foeke)

De hulp van Foeke heeft mij geholpen om stappen te maken voor mijn onderzoek. De aanpak van Foeke is duidelijk en heeft me veel geholpen. Zeer gewaardeerd.

Hulp bij Data Analyse

Jill: 9 (kreeg hulp van Foeke)

De hulp was heel goed. Zonder kennis van SPSS toch flink wat stappen kunnen maken door duidelijke uitleg en het volgende van bepaalde stappen in SPSS.

Door de begeleiding heb ik sneller in SPSS stappen kunnen maken dan wanneer ik het zelf had moeten opzoeken via cursus of Youtube.

Hulp bij Data Analyse

Marouane: 8,5 (kreeg hulp van Foeke)

Foeke heeft mij geholpen om het programma SPSS juist te gebruiken. SPSS kan namelijk nogal verwarrend zijn, maar met zijn hulp wist ik precies wat ik nodig had. Het gestructureerd uitleggen vond ik erg fijn.

Referentie over Hulp bij Data Analyse

Anoniem: een 10 (kreeg hulp van Foeke)

Foeke begreep vanaf minuut 1 waar mijn scriptie over ging en hoeveel respondenten ik nodig zou hebben. De analyses werden zeer duidelijk uitgelegd en alle puzzelstukken vielen op hun plaats. Aan het einde was er nog ruimte voor vragen mochten die er nog zijn.

Ik zou het ieder aanbevelen die aan het zwemmen is met SPSS. Alles wordt duidelijk en transparant uitgelegd. Het gaat niet te snel of te langzaam. Er word stil gestaan bij wat je nodig hebt alvorens de analyses worden gedaan.

Hulp bij Data Analyse

Jeroen Wolters: een 9 (kreeg hulp van Foeke)

Heel prettig en professioneel.

Super cursussen over onderzoek, statistiek en SPSS

Saskia Berendsen: 10 (kreeg hulp van Foeke)

Toen ik belde, had Foeke diezelfde dag nog tijd. Hierdoor kon ik direct verder met mijn stuk. De uitleg was heel helder en geduldig. Heel fijn geholpen! Ik kan het iedereen die worstelt met SPSS aanraden.

Hulp bij Data Analyse

Dorien: 10 (kreeg hulp van Foeke)

Hele duidelijke hulp en goede uitleg. Naderhand had ik nog een probleem met iets wat ik niet begreep en ben direct telefonisch geholpen!

Ik ben echt heel fijn en rustig geholpen bij mijn afstudeeronderzoek.

Hulp bij Data Analyse

David: 10 (kreeg hulp van Foeke)

Ik heb de hulp van Foeke als zeer prettig ervaren. Dankzij zijn tips en uitleg heb ik een flinke verbeterslag kunnen maken qua onderzoeksresultaten / scriptie.

Hulp bij Data Analyse

Kim: 9 (kreeg hulp van Martin)

Geduldig, secuur, flexibel. Zeer positief!.


Ja, het scheelt enorm veel tijd en frustratie als je het samen kunt doen met goede begeleiding.

Referentie over Hulp bij Data Analyse

Naemie: een 9 (kreeg hulp van Foeke)

Foeke was mijn redder in nood. Mijn statistische analyses waren een grote brij geworden maar Foeke heeft geholpen om weer structuur te krijgen!

Foeke weet waar hij over praat en door zijn kalme uitleg groeit het vertrouwen dat het goed komt! (Heel fijn bij scriptiestress).

Hulp bij Data Analyse

Saida: een 10 Joepie!!!  (kreeg hulp van Martin)

De uitleg is duidelijk en goed uitgelegd o.a. a.d.h.v. voorbeelden. Wat ik zo goed vind is dat Martin regelmatig checkt of ik het snap. Het wordt niet voorgedaan maar je doet het zelf waardoor ik snapte wat ik aan het doen was.


Het is niet alleen Hulp bij onderzoek maar zowel Martin als Foeke zijn erg toegankelijk, open, vriendelijk én geduldig!

Hulp bij SPSS

Anoniem: 7 (kreeg hulp van Martin)

Martin hielp mij met de statistische analyse (Linear Mixed Model Analyse) voor mijn masterthesis. De begeleiding was vooral praktisch: welke stappen moeten uitgevoerd worden etc. Op dit punt was het nuttig, echter had ik dit ook van een YouTube filmpje kunnen overnemen. Ik vond het aantal uur (en het bedrag) wat ik uiteindelijk heb betaald niet in verhouding staan met wat het uiteindelijk voor me heeft opgeleverd. Martin praat veel dus je zit al gauw aan de tijd. Misschien had ik zelf concretere doelen moeten hebben / voorbereiding moeten doen, dan kan natuurlijk ook.

FZ Moeilijke problemen kosten meer tijd en zijn niet - ook niet door ons -  altijd binnen de verwachte tijd op te lossen.

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 9 (kreeg hulp van Foeke)

Vanaf het eerste moment een goed gevoel. Telefonisch het e.e.a. besproken gevolgd door analyse van mijn data. De uitkomsten zijn boven verwachting + goede uitleg nadien via GoToMeeting.

Hulp bij Data Analyse

Leon: 8 (kreeg hulp van Foeke)

Heel vriendelijke en intelligente man die nadenkt voor hij antwoordt en to-the-point is. Als er iets is waar hij minder mee kan helpen, zegt hij dat eerlijk in plaats van rond de pot te draaien.

Hulp bij Data Analyse

Sterre: 10 (kreeg hulp van Martin)

Ik vond de hulp super! Martin was erg duidelijk en zeer bekwaam. Door zijn hulp heb ik leren omgaan met SPSS en zo mijn data kunnen analyseren. In 1 keer mijn scriptie gehaald!


Enorm bedankt voor de goede hulp. Mijn schoolcoaches waren onder de indruk van het analysewerk

Referentie over Hulp bij Data Analyse

Steffanie: een 10 (super de super blij mee!)

Foeke zijn hulp was meer dan uitstekend. Ik heb in een korte tijd hele duidelijke uitleg gekregen over de aanpak van mijn analyse. Als ik dit zelf uit had moeten zoeken had dit mij veel tijd gekost en was de kwaliteit lang niet zo goed geweest. Foeke is zeer kundig en hij brengt alles heel goed over, ik begreep alles gelijk! Ik raad iedereen aan om van zijn service gebruik te maken. Bedankt Foeke!

Hulp bij Data Analyse

Robbert: een 9

Erg prettig! Van a tot z een duidelijke en geduldige uitleg.

Hulp bij Data Analyse

Quinty: 10 

Erg goede hulp met duidelijke uitleg er word echt tijd voor je genomen, maar ook gedacht aan dat het niet te lang dradig is.

100% een aanrader! Schakel Foeke vooral in bij de opzet van je onderzoek want een goed begin is het halve werk. Hulp gehad bij SPSS super fijn!

Hulp bij Data Analyse

Elise: 9 (hulp van Foeke)

Foeke had heel veel geduld en heeft alles heel duidelijk uitgelegd! In 1,5 uur zo veel kunnen doen!

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 10

Ik ben door Foeke geholpen. Echt een fijne en geduldige man. Aanrader!

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 8 (Kreeg hulp van Foeke)

Foeke is rustig en pikt de noodzakelijke dingen om te vertellen er goed uit.

Referentie over Hulp bij Data Analyse

Anoniem. Kreeg hulp van Foeke. Weer een 10!

Duidelijk en begrijpelijk stap voor stap uitgelegd. Echt een aanrader. Ondanks de redelijk complexe aard van het probleem kon ik op hele korte termijn uitstekend geholpen worden met de analyse van mijn data. Ben zeer tevreden met de uitkomst van de geboden hulp.

Hulp bij Data Analyse

Nico Mertens: een 10 (O, wat fijn weer. Super blij met zo'n reactie.)

Foeke was heel vlot en aangenaam in omvang en wist precies waar hij mee moest helpen.

Ik kan Hul p bij Onderzoek zeker en vast aanbevelen! Snelle respons en professionele hulp.

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 9 (hulp van Martin)

Er is zo veel informatie over SPSS en statistiek, en ik begrijp het eigenlijk wel, maar zag door de bomen het bos niet meer, ik wist gewoon niet hoe ik mijn unieke onderzoek moest aanpakken. Wat doe ik wel, en juist niet en hoe dan precies? Martin heeft me goed geholpen en kan het erg goed uitleggen. Hij heeft er vaart achter gezet en kent echt zijn vak. Ik voelde me aanvaard en op mijn gemak en ben blij dat ik niet ben blijven aanmodderen met zoeken en eindeloos afvragen of ik het zo of zo moet doen.

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 9 (hulp van Foeke)

Foeke reageert snel en legt op een rustige en duidelijke manier uit. Hij doet zeker niet alles voor, maar laat de andere partij nadenken en zelf keuzes maken. Daarna kun je snel weer zelf aan de slag. Ik zal hulpbijonderzoek zeker aanraden!

Bedankt! Ik heb weer wat meer vertrouwen in mijzelf en statistiek gekregen.

Hulp bij Data Analyse

Irene: 10 (kreeg hulp van Foeke)

Ik heb veel gehad aan de hulp. De eerste sessie heeft me geholpen om (weer) wegwijs te worden in SPSS en concrete stappen te maken om mijn onderzoeksvragen te beantwoorden. De tweede sessie gaf nog wat meer verdieping en hulp bij het opschrijven van de resultaten.

Foeke neemt het werk niet van je over, maar stimuleert je om zelf na te denken en te snappen wat je doet.

Hulp bij Data Analyse

Suus: 9 (Wat fijn weer)

Martin heeft me heel goed geholpen. Telefonisch zaten we samen achter SPSS simultaan alles te doen, en dat werkte heel fijn: goeie aanwijzingen, steeds even checken of we nog hetzelfde deden én ook extra uitleg over wat die uitkomsten nou betekenen. Echt top!

Referentie over Hulp bij Data Analyse

Anoniem (maar wel bij ons bekend): een 9 (Joepie!!!!! Kreeg hulp van Martin)

Zeer goede en geduldige uitleg. Ben zeer tevreden! :D

Hulp bij Data Analyse

Tom Schneijders: 8 (Kreeg hulp van Martin)

Dankzij de hulp van Martin kwam ik over het kantelpunt in mijn onderzoek. Het is makkelijk om overweldigend te raken door SPSS. Maar door de hulp van Martin kon ik snel weer verder. Ik werd echt geholpen om het programma te begrijpen in plaats van dat me alleen werd verteld wat ik moest doen waardoor ik daarna zelfstandig verder kon. De enige spijt die ik heb is dat ik niet eerder hulp heb gezocht bij Hulp bij onderzoek.

Hulp bij Data Analyse

Kim Roetert: een 8 (Kreeg hulp van Martin)

Een hele snelle reactie, lekker praktisch, gewoon telefonisch en snel ter zake komen. Fijn!

Graag kom ik bij het volgende statistiekpracticum meteen weer!

Hulp bij Data Analyse

Lise: 10 (hulp van Martin)

Ik heb jouw hulp heel sterk ervaren als afgestemd op mijn tempo. Ik heb vaak wat meer tijd nodig om de zaken goed te begrijpen en jij maakte daar ook echt tijd voor! Bovendien kon ik al mijn vragen stellen en legde je complexe zaken zo simpel en makkelijk mogelijk uit. Ik heb dagen zitten klungelen op mijn eentje en in amper 1,5 uur was het samen met jou al achter de rug én begreep ik bovendien waarom welke zaken zijn gedaan. Ook heel handig dat het gesprek kon opgenomen worden zodat ik het achteraf nog opnieuw kon beluisteren wanneer ik even aan iets twijfelde. Je hebt me enorm vooruit geholpen!

Hulp bij Data Analyse

Dominique: 9 (kreeg hulp van Martin)

De hulp was erg fijn om dingen aan te scherpen, verbeteren en om nieuwe inzichten te krijgen! Ik zou zeker nog een uur inplannen mocht dat nodig zijn!

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 9

Foeke hanteert een zeer prettige werkwijze! Hij heeft alle benodigde kennis paraat en helpt je op een prettige en effectieve wijze door de data analyse heen.

Nogmaals bedankt voor de hulp!

Maar online kunnen we je ook goed helpen.

Maar online kunnen we je ook goed helpen

Referentie over Hulp bij Data Analyse

Mark: 8

Foeke helpt je gemakkelijk door de stof heen en maakt het eenvoudig te begrijpen. Vragen staat vrij en hij leert je het een volgende keer zelf te doen.

Hulp bij Data Analyse

Marijn: 9

Een 9, want perfectie bestaat in alleen in theorie :). Met de begeleiding van Foeke was mijn statistische analyse geen worsteling meer, het was zelfs best leuk! Nogmaals bedankt voor je begeleiding!

Hulp bij Data Analyse

Dewa: 9

Kalme en duidelijke uitleg. Er is begrip voor het niveau waar de student op werkt. Daarbij kalme en rustige uitleg. Heel fijn!

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 8

Ik heb de hulp als zeer prettig ervaren. Er was veel ruimte voor overleg en er werd echt met mij meegedacht.

Hulp bij Data Analyse

Samar Malek: 9

Op basis van een conceptueel model ben ik zeer goed geholpen. Er wordt stap voor stap uitleg gegeven en ingespeeld op jouw kennis. Ik ben ook binnen 1 dag geholpen. Zeker een aanrader voor als je vastloopt met je scriptie/onderzoek.

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 8

Foeke heeft mij ontzettend goed geholpen bij het verbeteren van mijn resultaten en discussie hoofdstuk. Hij was erg concreet in wat er niet goed was maar daarnaast ook behulpzaam bij het oplossen van deze problemen. Ik ben erg blij dat ik contact heb gezocht met Foeke.

Referentie over Hulp bij Data Analyse

Eva: 9

Je kunt echt merken dat Foeke weet wat hij doet. Hij kent SPSS als zijn broekzak en is zeer geduldig in zijn begeleiding. Dankzij zijn hulp kan ik met vertrouwen en overzicht door met mijn masterscriptie.

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 7,5

Duidelijke uitleg. Neemt snel contact op.

Hulp bij Data Analyse

Wessel: 8,5

Hulp was snel en duidelijk waardoor ik meteen weer verder kon met mijn scriptie

Hulp bij Data Analyse

Nico Verhoef: 8

Op een zeer toegankelijke manier (letterlijk en figuurlijk) even meegekeken hoe ik de procedure binaire logistische regressie heb uitgevoerd. We kwamen snel, in 15 min tot de conclusie dat het niet kon op de manier zoals ik het had gedaan.

Hulp bij Data Analyse

Pim Scheres: 9

Stap voor stap worden het uitvoeren van de testen in SPSS alsmede het lezen van de uitvoer doorgelopen. Hierdoor begrijp je en kun je verklaren wat je hebt uitgevoerd, waardoor je een waardige gesprekspartner voor je scriptiebegeleider bent en kunt onderbouwen waarom je bepaalde testen hebt uitgevoerd.

Hulp bij Data Analyse

Willeke: 8

Ik vond de hulp waardevol. De feedback was duidelijk, met goede tips. Het fijnste is dat je niet afgebrand wordt als iets niet precies volgens de APA is beschreven maar dat je tips krijgt hoe het beter kan. Erg fijn.

Referentie over Hulp bij Data Analyse

Charlotte Rem: 10

Foeke is goed in staat om op 'beginnersniveau' uit te leggen waarom je bepaalde testen bij bepaalde onderzoeksvragen gebruikt en hoe je deze dan uitvoert. Het is altijd mogelijk om hier nog eens op terug te komen met een extra vraag. Het fijne contact maakt dat SPSS een minder grote drempel is!

Hulp bij Data Analyse

Tom: 8,5

Foeke is heel behulpzaam en neemt de tijd voor je. Hij heeft mij perfect geholpen met mijn statistiek voor mijn onderzoek.

Hulp bij Data Analyse

Yvonne

Terwijl ik dacht dat ik mijn scriptie wel zo’n beetje klaar was, bleek mijn statistische aanpak nog onvoldoende. Stress! En vooral ontmoedigd, want het voelde alsof ik opnieuw moest beginnen. Maar onder genot van een kopje koffie bracht Foeke me heel snel weer op het juiste spoor. Dat bracht rust en vertrouwen om toch tot een goede afronding te komen zonder dat de deadline in gevaar kwam. Statistiek werd bijna leuk :-)

Hulp bij Data Analyse

Mark: 9

Foeke is een fijn, rustige en zeer kundige man. Heeft mij geholpen met de dataverwerking en analyse en heeft hiermee zeer actief bijgedragen aan mijn ontwikkeling in het begrijpen van de data analyse. Bij deze een zeer warme aanbeveling.

Hulp bij Data Analyse

Caroline Zethoven: 9

Foeke loodst je op zeer pragmatische wijze door de statistiek heen.

Hulp bij Data Analyse

Jen: 8

Foeke geeft je het vertrouwen dat je het wel kan en heeft een zeer prettige manier van communiceren. Binnen een uurtje hadden we alle stappen doorlopen! Wauw.

Regressieanalyse bijvoorbeeld is niet zo moeilijk (als je weet hoe het moet)

Hulp bij Data Analyse

Stefan: 8

Behulpzaam, vriendelijk, laagdrempelig, meedenkend.

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 9

Zeer snel geholpen! Heel heldere uitleg gekregen over mijn vragen en niet langer bezig geweest dan nodig! Reageert daarnaast ook supersnel op de mail, wat ik erg prettig vind. Toegankelijke en vriendelijke man die ik direct aan zou raden!

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 8

Zeer prettig, duidelijke feedback.

Beste Foeke, het is heel verhelderend hoe alles uitgelegd is en ik ben blij met uw positieve en gedegen feedback, ik zou u zeer zeker aanbevelen bij anderen!

Hulp bij Data Analyse

Iris: 9

Ik ben zeer tevreden over de snelle hulp en kennis van zaken van Foeke.

Hulp bij Data Analyse

Vittorio Dimitroff: 10

Ik heb Foeke leren kennen als ontzettend plezierig en zeer kundig. Met veel humor heeft hij mij geholpen met een aantal statistiek vraagstukken waar ik niet uit kwam. Daarnaast heeft hij zeer bruikbare feedback gegeven op mijn thesis waardoor ik een nog beter eindproduct heb kunnen opleveren. Elke euro meer dan waard!

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 7,5

Heeft verstand van statistiek. Denkt met je mee in oplossingen.

Bedankt voor je snelle hulp! Volgende week krijg ik de uitslag. Ik denk dat de statistiek een stuk beter is of de informatie in de inleiding voldoende is, weet ik niet.. Spannend!

Hulp bij Data Analyse

Eva: 8

Het contact met Foeke was laagdrempelig. Hij heeft me in korte tijd een stukje verder geholpen met mijn onderzoek!

Hulp bij Data Analyse

Laurens: 8

Foeke reageerde snel op mijn e-mail. Een afspraak was ook snel gemaakt. Erg fijn als je acute hulp nodig hebt. Gedurende ons telefonische onderhoud nam Foeke alle tijd en had hij geduld voor al mijn vragen. Hij heeft mijn zodoende goed op weggeholpen in de mysterie van SPSS.

Hulp bij Data Analyse

Anita: 8,5

Snel, adequaat, verstand van de materie. Zeker aan te raden als je vastloopt met je thesis. :)

Dank voor je hulp! Fijn dat je me hebt kunnen helpen, zo ook op afstand. En dat je de materie snel in de smiezen had. (Voor jou wellicht een peulenschil, maar voor mij taaie koek.)

Hulp bij Data Analyse

Ronald: 9 à 10

Als je SPSS nodig hebt voor een onderzoek, kan je zelf zeer veel testen uitvoeren, maar wat zijn de nuttige testen? Foeke helpt je hierbij. In slechts enkele uren trek je de juiste conclusies uit jouw eigen data.

Als persoon is Foeke eerlijk en oprecht. Ik ben erg blij dat ik hem heb gevonden. Ik zal hem aanbevelen bij studiegenoten.

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: minimaal een 8

De feedback is heel concreet en geeft echt richting waardoor ik mijn onderzoek kon aanpassen. De taal is heel toegankelijk en begrijpelijk waardoor een aanpassing goed aan te brengen is.

Het contact was prettig en verliep snel via de mail. Dit was gezien de afstand heel prettig. Zeker omdat ik tegen een deadline aanliep was dit heel fijn. Hierdoor kon ik op tijd alles aanpassen en op tijd inleveren. Ik wou dat ik eerder contact had gezocht.

Hulp bij Data Analyse

Marieke: 9

Ik ben zeer tevreden over de hulp van Foeke. Een dag voor de deadline had ik dringend hulp nodig. Ik werd gelijk geholpen toen ik voor de eerste keer belde, wat ervoor gezorgd heeft dat ik mijn deadline gehaald heb. Foeke legt alles rustig en duidelijk uit, en heeft zeer veel kennis. Hij heeft mij goed geholpen, zonder zich van tevoren in te kunnen lezen. Samengevat; een echte aanrader!

Hulp bij Data Analyse

San: 8

Foeke was snel beschikbaar om me verder te helpen! En was vooral heel oprecht en eerlijk over alles. Aanrader!

Hulp bij Data Analyse

David: 9

Foeke luistert goed en biedt duidelijk uitleg over elke vraag die je stelt. Zeker het aanraden waar als je hulp nodig hebt bij je onderzoek!

Hulp bij Data Analyse

Mirjam: 9

Ik werd supersnel door Foeke geholpen. Vooraf heb ik mijn vraagstukken ingestuurd. Dus we konden snel aan de slag!

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 8

Snelle hulp, duidelijke uitleg met als resultaat dat ik weer verder kon met mijn scriptie!

Hulp bij Data Analyse

Romana: 8

Meneer Van der Zee is erg relaxed en geeft je weer vertrouwen in je analyse. Hij helpt je met al je vragen en hecht veel waarde aan dat je tevreden bent en al je vragen hebt kunnen stellen. Heeft er veel geduld en is fijn om advies bij in te winnen. Zeker een aanrader!

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 10 (FZ: Heerlijk, weer een 10)

Na twee keer bijles had ik mijn data correct ingevoerd, toetsen uitgevoerd en de uitkomsten geanalyseerd. Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Bedankt!!!

Hulp bij Data Analyse

Roald Otten: 8

Erg geduldig en duidelijk.

Hulp bij Data Analyse

Janine: 10 (super bedankt FZ)

Foeke heeft mij geweldig geholpen met mijn SPSS data analyse. Daarnaast had hij super snel (binnen 2 dagen) tijd voor mij. In twee uur zijn we alle stappen doorlopen, ik heb me vrij gevoeld om tussendoor de "domme" vragen te stellen. Foeke bedankt!
Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 8

Foeke heeft gedegen kennis over SPSS en de opbouw van een onderzoek. Hij blijft rustig en geduldig tijdens het uitleggen. Zijn adviezen waren nuttig. Ik heb er veel aan gehad en zou zijn hulp zeker aanraden.
Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 8

Je hebt mij aangegeven dat als ik per ras had willen zien of het verschil tussen mijn algemene praktijk en mijn revalidatie centrum significant was dat ik dan mijn vraag anders had moeten formuleren. Zonder daarbij een hint te geven hoe dat dan had gemoeten/ gekund. Dat vond ik wel jammer. Want mogelijkerwijs had ik het el zo kunnen aanleveren.
Hulp bij Data Analyse

A (anoniem gemaakt): 8,5

Ik heb eerlijk gezegd meer bij Foeke geleerd over onderzoek dan van de instelling waar ik les krijg.

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 8,5

Persoonlijke en betrokken hulp. Foeke heeft veel kennis van onderzoek, neemt de tijd voor je.
Hulp bij Data Analyse

Milan Heiligers, Klantbelever Buro Improof: een 9 (Blij mee)

Foeke helpt ons met zijn pragmatische aanpak om data snel en goed te vertalen naar bruikbare inzichten.

Foeke, bedankt en tot de volgende keer!

Hulp bij Data Analyse

Bram: 10 (Yeah!!!!!!)

Foeke is in staat om op een begrijpelijke manier lastige methodologische of statistische onderwerpen uit te leggen en gelijktijdig de vraagsteller aan het werk te zetten!
Hulp bij Data Analyse

Marieke: een 9

Foeke helpt je geduldig en met veel kennis van zaken verder op weg. Hij heeft een zeer prettige en duidelijke manier van uitleggen, ook als dat voor de tweede en de derde keer moet. Ik heb zijn begeleiding als zeer plezierig ervaren inclusief uitstekende bereikbaarheid en hij is zeer bereid te helpen. Bijzonder aan te bevelen als je hulp kunt gebruiken bij je onderzoek. Ook in combinatie met de door hem geschreven boeken en de site waar alles nog eens duidelijk wordt uitgelegd.

Hulp bij Data Analyse

Jelmer: een 10 (Dank je wel!)

Foeke heeft mij binnen een dag na ons eerste contact super geholpen met het spss gedeelte van mijn bachelor scriptie. Een aanrader voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken tijdens het statistiek gedeelte van zijn onderzoek.
Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 8,7

Ik ben erg tevreden over de kundig geboden hulp in SPSS en de feedback op mijn onderzoek. De communicatie verliep erg prettig. Ik ben Foeke enorm dankbaar voor zijn hulp. Het haalde een hoop stress en extra uren zwoegen bij mij weg!
Hulp bij Data Analyse

Jeroen Broeckx: een 8

je hebt aangetoond dat je verstand van zaken hebt van data analyse en spss, je inzicht hebt hoe zaken werken en hoe je een onderzoek moet opzetten. ik zal ook zeker in mijn verdere studie gebruik gaan maken van je diensten.

Hulp bij Data Analyse

Oda Kerkvliet: 9 (super!)

Ik vond het heel fijn dat ik zo snel antwoord kreeg op mijn vragen. Ik liep wat vast in SPSS en dat is zo demotiverend. Heerlijk dat er dan iemand is die mee kan kijken wat je doet en waar je de fout in gaat.

In de toekomst zal ik vast vaker een beroep op je kennis en hulpvaardigheid doen.

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: een 8 (Blij mee)

Hulp die is afgestemd op je vragen, met heldere instructie waarmee je vervolgens zelfstandig verder kunt. Bovendien kun je snel met vragen terecht.
Hulp bij Data Analyse

José: 8,5 (TOP)

Foeke van der Zee heeft me geholpen met het uitvoeren van een regressieanalyse nadat ik het even niet meer wist. Hij heeft me haarfijn uitgelegd welke stappen ik in SPSS moest nemen. Dankzij hem kon ik weer verder met de data-analyse.

Mijn indruk van Foeke: hij is een aardige, integere en doorgewinterde onderzoeker die graag mensen met onderzoeksgerelateerde vragen verder helpt. In mijn geval is dit goed gelukt!

Hulp bij Data Analyse

Francesco: 8

Foeke was in staat snel te schakelen. Deze flexibiliteit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn opdracht tijdig in kon leveren. Verder neemt Foeke je mee in het proces zodat het leerzaam blijft.
Hulp bij Data Analyse

Cindy van Steenbergen: 8

De herdere en eenvoudige uitleg van Foeke schepte snel duidelijkheid, waardoor ik zelfstandig verder kon met mijn onderzoeks-opdracht.
Hulp bij Data Analyse

Beau: een 10 (Joepieieieieieie)

Foeke is een top begeleider. Hij neemt echt de tijd om alles stap voor stap uit te leggen. Dankzij hem heb ik geen zorgen gehad over SPSS! Ik zou het van harte kunnen aanbevelen!

Wij verlossen je van je SPSS-stress

Onze cursus is

- goedkoper dan persoonlijke hulp;

- beter dan een boek;

- en het scheelt je uren zoeken op YouTube.


Hulp bij Data Analyse

Jan Heeres: 8

Foeke van der Zee neemt je bij zijn advisering mee in je eigen (SPSS) vraagstuk en laat verschillende oplossingen en mogelijkheden zien. Met daarbij de voor- en nadelen of beperkingen van die aanpakken. Hoewel het niet snel leidt tot de of een eenvoudige oplossing van het vraagstuk zet het wel aan het denken en daarmee kom je ook tot leren. Hiervan is het 'nadeel' dat je zelf er verder aan moet gaan/blijven werken en er dus tijd voor moet vrij maken.
Hulp bij Data Analyse

Anoniem: een 10

Ik heb de hulp van Foeke als zeer persoonlijk en professioneel ervaren. Foeke is intrinsiek gemotiveerd om mensen te helpen en dat doet hij op een gelijkwaardige en prettige wijze. Het verdienen van geld staat voor hem niet voorop. De ontvangen factuur paste heel redelijk bij de verleende dienst. Ik kan iedereen de dienstverlening van Foeke aanbevelen.


Ik vond je een heel klein beetje gestresst toen ik je vroeg om een en ander voor me op te schrijven. Ik begrijp heel goed dat dat niet jouw rol is. Ik begrijp ook heel goed dat gemakzuchtige studenten je dat graag vragen maar ik zou gewoon rustig zeggen dat jouw rol is het geven van advies en niet het schrijven of redigeren van een scriptie. Daar houdt jouw dienstverlening op. Voor de rest was het allemaal super. 

Hulp bij Data Analyse

Ingrid: Erg prettig om mee samen te werken: een 8

Foeke bedankt voor je geduldige, rustige en zeer duidelijke uitleg. Door jou begrijp ik nu hoe SPSS werkt. Erg prettig om met je samen te werken. Je reageert snel. Ik had binnen een paar dagen al een afspraak.

Het is fijn dat jij via een link samen met mij kan meekijken op mijn laptop. Hierdoor leerde ik zelf hoe ik moest werken binnen SPSS

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 9

Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de statistiek uitleg die je me hebt gegeven. Sorry voor deze late referentie, maar ik was te druk met het schrijven van mijn scriptie. Ik heb hem nu ingeleverd en ook tijdens mijn verdediging kon ik precies beschrijven welke testen ik heb gebruikt en waarom, dankzij jou hulp. Na eerst heel veel uren het zelf proberen uit te zoeken, heb jij mij in 2 uur uitgelegd wat ik nodig had. Heel erg bedankt!

Hulp bij Data Analyse

Een 9 van Floris

Foeke heeft veel kennis en helpt je in fijne stappen door de vraag heen. Ook zorgt hij dat je begrijpt wat je aan het doen bent wat ervoor zorgt dat je ook daadwerkelijk wat leert!
Hulp bij Data Analyse

Joepieieieieie!!! Weer een 10. Van Thyrza dit keer.

Ontzettend goede hulp. Legt alles vanaf het begin heel goed uit, en laat je ook begrijpen wat je aan het doen bent. Hij heeft ook interesse in je onderzoek en neemt de tijd om je zo goed mogelijk te helpen. Ook kan een afspraak heel snel gemaakt worden, dus je kunt gelijk weer verder met je onderzoek.
Hulp bij Data Analyse

Michelle gaf me ook een 9

In het eindtraject van mijn Master Thesis Gezondheidswetenschappen was het voor mij van groot belang om de uitslagen goed te kunnen verwoorden en uit te leggen aan mijn docenten. Door dit te toetsen bij Foeke en doordat Foeke de vertaling kon maken naar 'eenvoudige' praktijksituaties heeft de begeleiding mij enorm geholpen. Bijzonder hoe statistiek op deze manier begrijpelijk wordt gemaakt.

Hulp bij Data Analyse

Willemijn gaf me 9

Foeke heeft mij geholpen om even helder mijn resultaten door te spreken, zodat ik precies wist wat ik in mijn discussie en conclusie kon en moest meenemen! Het was erg fijn om even met hem te kunnen sparren en ook een kleine aanvullende analyse uit te voeren om mijn resultaten nog iets te versterken. Veel dank!
Hulp bij Data Analyse

Patricia: rapprtcijfer een 8

Meneer is heel rustig en heeft veel geduld, ondanks mijn momenten van stress en wanhoop. Hij heeft mij geleerd kritisch te kijken naar mijn data en te zoeken naar de juiste toets. Soms had ik het gevoel iets doms te vragen (iets waarvan verwacht wordt dat een masterstudent dit weet), maar meneer reageerde altijd zonder waardeoordeel. Dit heeft voor mij de drempel om vragen te stellen kleiner gemaakt. Bedankt hiervoor !
Hulp bij Data Analyse

André: gaf een 8

Persooonlijk aandacht en legt heel goed uit. Gewoon zo doorgaan.

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: een 9 als rapportcijfer

Uitstekende hulp. Niets wordt uit handen genomen maar na hulp kun je het zelf!

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: een 9

Ik had 4 pagina's vragen die ik beantwoord wilde hebben. Binnen twee uurtjes waren al mijn vragen beantwoord en tevens heeft Foeke me binnen die tijd door door de hele analyse geloodst! Foeke is duidelijk iemand met kennis van zaken en ik kan hem van harte aanbevelen!

Super bedankt voor je hulp Foeke!
Hulp bij Data Analyse

Kim gaf me een 8 als rapportcijfer

Foeke heeft de uitleg die hij aan me gaf over SPSS waarschijnlijk al 100x uitgelegd aan andere studenten en onderzoekers, maar hij doet het nog steeds met veel geduld, enthousiasme en nieuwsgierigheid. Hij is oprecht geinteresseerd in de uitkomst van analyses, en ik ook! Met zijn hulp til ik mijn onderzoeken naar een hoger plan! Veel dank daarvoor!
Hulp bij Data Analyse

Joey gaf me een 8,5

Ik heb de hulp prettig ervaren; ik kreeg een duidelijke uitleg van spss en wat de specifieke analyses precies inhouden, waardoor ik nu beter in staat ben zelf te werken met het programma.
Referentie over Hulp bij Data Analyse

Guusje gaf me een 10

Foeke heeft mij alles, stap voor stap, op een rustige manier uitgelegd. Door zijn flexibele houding is het ons altijd gelukt om een afspraak op korte termijn maken. Ik heb veel aan zijn hulp gehad en kan met een goed gevoel mijn scriptie inleveren!
Hulp bij Data Analyse

Arjan gaf me een 10

Foeke is in staat om snel te schakelen en op een eenvoudige manier statistiek toe te kunnen lichten en uit te kunnen leggen waarom je bepaalde keuzes zou kunnen maken
Hulp bij Data Analyse

Aaron gaf me een 8 voor mijn hulp

Ik heb de hulp als heel prettig ervaren! Ik voelde wat onzekerheid bij het uitvoeren van een facoranalyse, maar dit nam meneer van der Zee snel van mij weg.
Hulp bij Data Analyse

Nadia gaf me een 8

Ik raad de hulp van meneer van der Zee zeker aan. Tijdens de data-analyse van mijn master scriptie heeft hij mij erg geholpen met het ordenen van mijn dataset en het toetsen van mijn hypotheses. Door zijn hulp en tips kreeg ik veel meer overzicht over mijn onderzoek. Hij gebruikt een erg makkelijk online programma waardoor hij meekijkt met elke stap die je uitvoerde. Foeke van der Zee is betrouwbaar en professioneel.

Hulp bij Data Analyse

Tessa gaf me een 9

Erg tegemoet komend, duidelijk, gemotiveerd en volledige inzet.

Referentie over Hulp bij Data Analyse

Jan gaf me een 10 voor mijn hulp

Ik ben Foeke erg dankbaar voor zijn rust en zijn deskundigheid. Een belangrijke hobbel is weggenomen om mijn boekje, dat startte met onderzoek van zo'n 40 jaar geleden, te kunnen afronden.
Hulp bij Data Analyse

Veerle gaf me als rapportcijfer een 8

Foeke is kundig en kan je door het gehele proces begeleiden. Hij neemt de tijd voor je en geeft meer informatie waar nodig. Ook als je na de afspraak nog vragen hebt is hij altijd bereid om te helpen. Ik vind dit echt een toegevoegde waarde aan je onderzoek en je kennis over SPSS.
Hulp bij Data Analyse

Erik vond het een 8 waard

Prima support. Zelf heb ik geen kennis van SPSS en dus heb ik de support van Foeke gevraagd, hij heeft mij stap voor stap geholpen met de analyses met daarbij een heldere uitleg wat hij precies deed en waarom. Om tijd te besparen tijdens de sessie heeft Foeke vooraf mijn data input aangepast om zeker te stellen dat de data correct en snel in SPSS geladen kon worden.
Hulp bij Data Analyse

Een 10 van Carola

Tijdens het struggelen met mijn analyse van mijn Master Thesis kwam ik bij Hulp bij Onderzoek uit. Na het lezen van de positieve recensies heb ik Foeke gebeld. Een halfuurtje later had ik al een afspraak en binnen een uur was mijn analyse gedraaid. In 1,5 uur een last van mijn schouders! Foeke heeft mij op een vriendelijke en prettige manier geholpen. Ik zou het iedere student aanraden!
Hulp bij Data Analyse

Van een persoon die anoniem wil blijven een 9

Foeke heeft veel ervaring en doorziet direct de verbeterpunten. Hij helpt je snel en efficiënt.
Hulp bij Data Analyse

Annefieke gaf me een 9 (dit tweede cijfer is hoger dan het eerste, dus ben ik beter geworden? Wel meer ervaring, natuurlijk ... :-) )

Foeke heeft mij diverse keren zeer geduldig en vakkundig geholpen.

Hij maakte steeds op korte termijn tijd voor me vrij. Ben hem zeer erkentelijk voor de hulp!

Hulp bij Data Analyse

Bregtje gaf me een 7 (tja, het gaat ook wel eens wat minder)

Ik wil u bedanken voor uw hulp. De berekening, zoals wij die hebben opgesteld, was helaas niet kloppend. Maar door de inzichten die u mij hebt gegeven, heb ik wel stappen kunnen maken.

Mocht ik vragen hebben dan neem ik graag weer contact met u op.

Hulp bij Data Analyse

Anoniem: een 8

Bij het geven van de hulp zeer betrokken bij de opdracht en de opdrachtgever. zeker iemand om aan te bevelen als je er zelf niet uit komt.
Hulp bij Data Analyse

Pauline: een 8

Een prettige manier om samen door de data te gaan en materie scherp te krijgen zodat je uiteindelijk zelfstandig verder kunt met het analyseren. SPSS blijft daardoor leuk!
Hulp bij Data Analyse

Tjebbe gaf me een 10 als rapportcijfer

Als hulp nodig hebt met spss ga naar foeke!
Hulp bij Data Analyse

Ralf gaf me een 9

Niet lang hellen, Foeke bellen.
Hulp bij Data Analyse

Robin gaf me een 8

Heb je hulp nodig bij onderzoek, Foeke is je man. Zie je door de bomen het bos niet meer, Foeke helpt je om helderheid te scheppen zodat je je niet langer druk hoeft te maken om het technische en statistische gedeelte van onderzoek.
Hulp bij Data Analyse

Patricia een 9

Aan te bevelen. uitleg duidelijk. Docent geduldig en het scheelt veel tijd.
Hulp bij Data Analyse

Wim gaf me een 9

Je enthousiasme is aanstekelijk. Werkt heel fijn.
Hulp bij Data Analyse

Anoniem: 9

Meteen bellen, dan zijn je problemen het snelste opgelost. De kosten wegen zeker op tegen de baten. Het heeft me ontzettend veel tijd en irritatie bespaard.
Hulp bij Data Analyse

Bert gaf me een 10 (wat ben ik daar weer blij mee!)

Bel eerst even met Foeke. Die vertelt je wat voor analyses je moet doen binnen SPSS en kan tevens duidelijk de resultaten vertalen naar duidelijke en begrijpelijke taal. Ga niet zelf verdwalenn en niet weten wat je doet: Foeke verschaft overzicht en resultaten.
Hulp bij Data Analyse

Anoniem: je krijgt van mij een 7

Geeft duidelijk antwoord op je vragen, maar ik miste nieuwe inzichten waar ik zelf nog niet aan dacht maar wel mogelijk interessant zou kunnen zijn.

Referentie over Hulp bij Data Analyse

Michelle gaf me een 8 als rapportcijfer

Neem even contact op met Foeke, hij helpt je op weg en geeft de richting aan voor jouw analyse.
Hulp bij Data Analyse

Anoniem, een 8

Je kan het eens proberen bij Foeke van der Zee hij neemt het op een rustige manier met je door en probeert je vertrouwen te geven in wat je doet en hebt gedaan. Daarna kan je dan weer verder werken.
Hulp bij Data Analyse

Bo gaf me een 8

Dat hij/zij zeer goed bij u terecht kan.
Hulp bij Data Analyse

Anoniem, een 8

Ik zou Foeke zeker aanraden, aangezien hij de tijd neemt om je alles goed uit te leggen, zodat je weet waar je precies mee bezig bent. Hij gaat legt je precies uit welke toetsen je moet doen in SPSS en hoe je de uitkomsten moet interpreteren.
Hulp bij Data Analyse

Nienke: een 8

Foeke kan je heel snel en kundig helpen met het ordenen van je gedachten en helpt je bij het vinden van de juiste route voor het verwerken van de data.
Hulp bij Data Analyse

Anoniem: een 9,5

Foeke helpt met het begrijpen van wat je met spss aan het doen bent.
Hulp bij Data Analyse

Renée gaf me een 10

Foeke is je man in bange dagen! Super behulpzaam, snel en duidelijke uitleg. Niet aarzelen gewoon bellen ipv zelf doormodderen. Hij praat je er doorheen!
Hulp bij Data Analyse

Annefieke: 8 (zie ook een latere beoordeling hierboven)

Ik heb de begeleiding als prettig ervaren. Vond t jammer dat ik niet eerder je hulp heb ingeroepen. Nu veel tijdsdruk. Als ik het geweten had was ik eerder bij gekomen. Fijn dat het digitaal via de computer kon!
Hulp bij Data Analyse

Isabel gaf me een 8

Ik zou zeggen dat de hulp hartstikke fijn is en dat men zeker gebruik moet maken van HulpbijOnderzoek!
Hulp bij Data Analyse

Werner gaf me een 8

Indien je onderzoek stress oplevert door onwetendheid, of wanneer je vast loopt en een duwtje in de goede richting nodig hebt; schroom je niet om hulp van Foeke te vragen. Contact verloopt vlot en snel en zijn deskundige hulp is prettig.
Hulp bij Data Analyse

Anoniem gaf een 8

Dat Foeke een erg gedreven en enthousiaste begeleider is die erg veel lol in de begeleiding van studenten lijkt te hebben.
Hulp bij Data Analyse

Tamar gaf een 10 (Joepieieieieie!!!!)

Ik vind u een geduldige man met een efficiente online manier van werken. Ik zie om mij heen bij vrijwel iedere opleiding dat men moeite heeft met spss en de hulp van docenten schiet daarin behoorlijk tekort. Ik vind om die reden dat uw werk een behoorlijke meerwaarde biedt en hoop dat u nog veel studenten kan helpen in de toekomst.
Hulp bij Data Analyse

Yke gaf me een 9 als rapportcijfer

Wanneer je concreet wilt weten welke stappen en analyses je moet uitvoeren bij welk type vragen, weet ik nog wel iemand die daar geschikt voor is.
Hulp bij Data Analyse

Anoniem: een 9

Ga naar Foeke, die helpt je zeker op weg!
Hulp bij Data Analyse

Jetske gaf een 8

Dat er WEL goede begeleiding bestaat en dat ze daarvoor het beste direct contact met 'hulp bij onderzoek" moeten op nemen. Met Foeke van der Zee aan je zijde word het schrijven van een thesis/onderzoek een stuk makkelijker en duidelijker. Zelfs als je de hoop op gegeven hebt, zorgt hij voor een lichtje in het onderzoeksduisternis.
Hulp bij Data Analyse

Marc: een 8

Blijf niet te lang zelf proberen om uit te zoeken hoe de analyse moet. Foeke neemt je stap voor stap mee en laat je daardoor zelf ontdekken hoe je de analyses moet uitvoeren. Hij is geduldig en legt heel duidelijk de theorie uit op een praktische manier.

Missie

Ik vind het belangrijk dat jij goed onderzoek kunt verrichten, want

met goed onderzoek krijg je betere informatie.

Met betere informatie kun je betere beslissingen maken.

Met betere beslissingen, kun je een betere (mooiere, schonere, vriendelijkere ...) wereld maken.

Ik help je graag.