Wat zeggen anderen over de video's?

Anouk zegt:

Ik vind de video’s erg fijn.

Ze zijn duidelijk en per onderwerp en zijn niet te lang.

Josiane zegt:

Dank je wel voor je video. De onderzoeksvraag is onderdeel van een cursus die ik geef. Ik heb het zelf nooit zo eenvoudig en gestructureerd kunnen uitleggen. Mijn studenten geef ik steeds je www.

Marco zegt:

Ik heb de video’s van uw site doorgenomen. Zeer informatief en leerzaam.

Manuela zegt:

Tijdens de statistiek lessen op school zie ik door de bomen het bos niet meer. Ze gaan heel snel door de ingewikkelde stof

van SPSS. Over 2 weken heb ik een tentamen en door uw introductie filmpje van de eerste les waarin u op een leuke en duidelijke manier uitleg geeft, heb ik meer vertrouwen gekregen om mijn tentamen te gaan halen wanneer ik de rest van de online cursus zal volgen. Alvast bedankt hiervoor.

Wijnzen zegt:

Over de methodologie video's:

Eindelijk iemand die het zo uit kan leggen dat het ook te begrijpen is.


Over de statistiek video's:

Duidelijke uitleg over welke toetsen er zijn en hoe deze werken.


Over de SPSS video's:

De analysemethoden worden stap voor stap uitgelegd zodat het goed te volgen is.

Petroesjka zegt:

De video's zijn zeer nuttig. De uitleg is prettig.

Margareta zegt:

Dankzij deze video's haalde ik een 8,2! Mijn hoogste cijfer ooit!

Ralph zegt:

"Dankzij de instructievideo's was het heel gemakkelijk werken met SPSS."

Maurice zegt:

Onvoorstelbaar hoe toegankelijk SPSS ineens wordt!

Laura zegt:

Dankzij deze video's haalde in mijn tentamen.

Chen zegt:

Na een dagje online video's kijken beheers je meteen alle basiskennis.

Annette zegt:

Het laatste vak dat ik nog moet (wil) halen voor mijn prop. Toegepaste Psychologie, is Statistiek. Ik schuif het telkens voor mij uit, omdat ik bang ben dat ik het allemaal niet ga snappen. Vroeger was ik ook geen ster met rekenen/ wiskunde, denk ik dan. Maar met deze duidelijke video, in rustig tempo uitgelegd, heb ik er wel vertrouwen in dat het goed gaat komen.

Bedankt voor het vele en goede werk!