arrow_drop_up arrow_drop_down

Hulp bij Data Analyse

In 2 tot 3 uur al je data geanalyseerd?

Wat zeggen anderen over Foeke van der Zee
Velen hebben moeite met het analyseren van hun data met SPSS. Je bent heus niet de enige. Ik werk al ruim 30 jaar met SPSS en geef sinds een paar jaar persoonlijke hulp bij data analyse. Samen doorlopen we de uit te voeren analyses zodat je begrijpt wat er gebeurt. Ondertussen mag je me alles vragen wat je maar wilt en geef ik jou een eerlijk antwoord.


Mijn hulp ziet er normaal gesproken zo uit:

1) we maken een afspraak voor een consult (je mag langskomen maar via internet werkt net zo goed);

2) je stuurt me je hypothesen en/of conceptueel model zodat ik me kan voorbereiden;

3) tijdens het consult voer jij de analyses uit op jouw pc/laptop. Ik vertel je op welke buttons je moet klikken en wat er op het beeldscherm verschijnt.


Het voordeel van deze werkwijze is dat jij leert met SPSS om te gaan. Daardoor ben je daardoor beter in staat een goed verslag te schrijven en kun je eventuele aanvullende analyses zelf uitvoeren.


Voor alle duidelijkheid, er zijn ook mensen die ik niet help. Zo maak ik geen huiswerkopdrachten, verricht ik (een enkele uitzondering daargelaten) nooit alle analyses alleen, en als ik vind dat het onderzoek te slecht is opgesteld om er iets van te maken help ik je ook niet. Ik schrijf ook geen onderzoeksverslag, want in dat verslag moet je juist laten zien dat je onderzoeksvaardigheden beheerst.

Hoeveel tijd hebben we nodig?

Dat is moeilijk te zeggen, want dat is afhankelijk van een groot aantal factoren. Om je toch een indicatie te geven: gemiddeld genomen duren de consulten ongeveer 2 uur. Soms is dan alles geanalyseerd en soms spreken we af voor een vervolg. Denk je meer tijd nodig te hebben voor hulp bij data analyse of wil je ook begeleiding bij andere onderdelen van je onderzoekstraject, kies dan voor een 5-urenkaart of voor het scriptiebegeleidingspakket. Dan krijg je korting.

Communicatiemiddelen

Het liefst help ik je via GoToMeeting. Dat is een programma dat vergelijkbaar is met Skype. Het is oorspronkelijk ontwikkeld als een techniek voor vergaderen tussen managers op verschillende locaties (op de wereldbol). Het is doorgaans van betere kwaliteit dan Skype. Bovendien kan ik je laten meekijken op mijn beeldscherm zodat ik je dingen uit aanleggen, maar ik kan ook - na toestemming van jou - meekijken op jouw beeldscherm zodat ik zie wat jij doet.


Waar ter wereld je ook bent, mijn hulp bij data analyse kan ik altijd geven. Degene die het verst van mij om hulp vroeg, zat in Australië. Een andere ver-weg-wonende persoon zat op de Nederlandse Antillen. Met GoToMeeting is dat allemaal geen probleem.


Als je langs wilt komen, mag dat ook, maar ik woon in Groningen en velen vinden dat te ver weg. Met GoToMeeting werkt mijn hulp net zo goed en kan ik je helpen op het moment dat het jou uitkomt.

Hoeveel kost dat?

Ik hanteer een gedifferentieerd tarief:

- studenten betalen € 60,- per uur.

- promovendi betalen € 65,- per uur.

- bedrijven en organisaties betalen € 70,- per uur  + 21% BTW (dus € 84,70 per uur).


Je hoeft pas achteraf te betalen, want dan weet jij en ik hoeveel tijd er is besteed. Er wordt per kwartier gerekend.


Je kunt ook kiezen voor een 10-uren kaart of voor het scriptiebegeleidingspakket.

Bij een 10-uren kaart krijg je 10% korting. Je betaalt dat geen € 600,- maar € 540,-.


Je kunt ook kiezen voor het scriptiebegeleidingspakket. Je krijgt dan een 10-urenkaart , een boek naar keuze en toegang tot alle online informatie voor slecht € 595,-. Alles los kost (540,- + 39,50 + 95,- =) € 674,50.

Wanneer kun je bij mij terecht?

Mijn motto is: als iemand een probleem heeft en je kunt helpen, help dan direct. (Ook bij een huisarts moet je dagelijks terecht kunnen en niet pas volgende week.) Het kan zijn dat je op een ongelegen moment belt omdat ik midden in een consult zit. Er wordt dan een afspraak gemaakt waarop ik je terug kan bellen. Komt het gelegen, dan kunnen we kleine problemen direct oplossen. Hebben we meer tijd nodig dan maken we een afspraak zodat ik in alle rust met je mee kan denken. Als je niet op vrijdagmiddag belt, kun je vaak dezelfde week nog wel bij mij terecht voor hulp.


Soms heb ik het heel erg druk. (Ook een huisarts kan niet voorspellen hoeveel mensen van zijn praktijk er op die dag ziek worden.) Ik hanteer daarom ook het principe 'wie het eerst komt, die het eerst maalt' en 'vol is vol'. Degene met wie ik een afspraak heb gemaakt, gaat te allen tijde voor. En als het druk is, zou het zomaar kunnen zijn dat je toch een paar dagen tot een hele week moet wachten. Maak dus tijdig een afspraak. (NB Het heeft ook geen zin om een maand van te voren iets te reserveren. Je weet immers nooit wanneer je ziek wordt.)

Afspraak maken?

Je kunt me (tijdens kantoortijden) bellen om een afspraak te maken:

050 - 542 2163.


Mocht je op een ongelegen moment bellen (bijvoorbeeld omdat ik in consult zit) , dan geef ik dat wel aan.

Wat zeggen anderen?

202

Aantal geholpen personen in 2018

79

Ontvangen beoordelingen sinds 2017

8,7

Gemiddelde rapportcijfer

Iedereen die een factuur krijgt, verwijs ik naar het evaluatieformulier. Daarop staan drie vragen:

    1) Welk rapportcijfer zou je mij geven?

    2) Mag ik een aanbeveling van jou op de site zetten?

    3) Wat zou je nog meer tegen me wli zeggen?

Het beantwoorden mag met naam en toenaam, maar ook anoniem.

Dit zijn de reacties:

Marieke: 9

Ik ben zeer tevreden over de hulp van Foeke. Een dag voor de deadline had ik dringend hulp nodig. Ik werd gelijk geholpen toen ik voor de eerste keer belde, wat ervoor gezorgd heeft dat ik mijn deadline gehaald heb. Foeke legt alles rustig en duidelijk uit, en heeft zeer veel kennis. Hij heeft mij goed geholpen, zonder zich van tevoren in te kunnen lezen. Samengevat; een echte aanrader!

San: 8

Foeke was snel beschikbaar om me verder te helpen! En was vooral heel oprecht en eerlijk over alles. Aanrader!

David: 9

Foeke luistert goed en biedt duidelijk uitleg over elke vraag die je stelt. Zeker het aanraden waar als je hulp nodig hebt bij je onderzoek!

Mirjam: 9

Ik werd supersnel door Foeke geholpen. Vooraf heb ik mijn vraagstukken ingestuurd. Dus we konden snel aan de slag!

Anoniem: 8

Snelle hulp, duidelijke uitleg met als resultaat dat ik weer verder kon met mijn scriptie!

Romana: 8

Meneer Van der Zee is erg relaxed en geeft je weer vertrouwen in je analyse. Hij helpt je met al je vragen en hecht veel waarde aan dat je tevreden bent en al je vragen hebt kunnen stellen. Heeft er veel geduld en is fijn om advies bij in te winnen. Zeker een aanrader!

Anoniem: 10 (FZ: Heerlijk, weer een 10)

Na twee keer bijles had ik mijn data correct ingevoerd, toetsen uitgevoerd en de uitkomsten geanalyseerd. Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Bedankt!!!

Roald Otten: 8

Erg geduldig en duidelijk.

Janine: 10 (super bedankt FZ)

Foeke heeft mij geweldig geholpen met mijn SPSS data analyse. Daarnaast had hij super snel (binnen 2 dagen) tijd voor mij. In twee uur zijn we alle stappen doorlopen, ik heb me vrij gevoeld om tussendoor de "domme" vragen te stellen. Foeke bedankt!

Anoniem: 8

Foeke heeft gedegen kennis over SPSS en de opbouw van een onderzoek. Hij blijft rustig en geduldig tijdens het uitleggen. Zijn adviezen waren nuttig. Ik heb er veel aan gehad en zou zijn hulp zeker aanraden.

Anoniem: 8

Je hebt mij aangegeven dat als ik per ras had willen zien of het verschil tussen mijn algemene praktijk en mijn revalidatie centrum significant was dat ik dan mijn vraag anders had moeten formuleren. Zonder daarbij een hint te geven hoe dat dan had gemoeten/ gekund. Dat vond ik wel jammer. Want mogelijkerwijs had ik het el zo kunnen aanleveren.

A (anoniem gemaakt): 8,5

Ik heb eerlijk gezegd meer bij Foeke geleerd over onderzoek dan van de instelling waar ik les krijg.

Anoniem: 8,5

Persoonlijke en betrokken hulp. Foeke heeft veel kennis van onderzoek, neemt de tijd voor je.

Milan Heiligers, Klantbelever Buro Improof: een 9 (Blij mee)

Foeke helpt ons met zijn pragmatische aanpak om data snel en goed te vertalen naar bruikbare inzichten.

Foeke, bedankt en tot de volgende keer!

Bram: 10 (Yeah!!!!!!)

Foeke is in staat om op een begrijpelijke manier lastige methodologische of statistische onderwerpen uit te leggen en gelijktijdig de vraagsteller aan het werk te zetten!

Marieke: een 9

Foeke helpt je geduldig en met veel kennis van zaken verder op weg. Hij heeft een zeer prettige en duidelijke manier van uitleggen, ook als dat voor de tweede en de derde keer moet. Ik heb zijn begeleiding als zeer plezierig ervaren inclusief uitstekende bereikbaarheid en hij is zeer bereid te helpen. Bijzonder aan te bevelen als je hulp kunt gebruiken bij je onderzoek. Ook in combinatie met de door hem geschreven boeken en de site waar alles nog eens duidelijk wordt uitgelegd.

Jelmer: een 10 (Dank je wel!)

Foeke heeft mij binnen een dag na ons eerste contact super geholpen met het spss gedeelte van mijn bachelor scriptie. Een aanrader voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken tijdens het statistiek gedeelte van zijn onderzoek.

Anoniem: 8,7

Ik ben erg tevreden over de kundig geboden hulp in SPSS en de feedback op mijn onderzoek. De communicatie verliep erg prettig. Ik ben Foeke enorm dankbaar voor zijn hulp. Het haalde een hoop stress en extra uren zwoegen bij mij weg!

Jeroen Broeckx: een 8

je hebt aangetoond dat je verstand van zaken hebt van data analyse en spss, je inzicht hebt hoe zaken werken en hoe je een onderzoek moet opzetten. ik zal ook zeker in mijn verdere studie gebruik gaan maken van je diensten.

Oda Kerkvliet: 9 (super!)

Ik vond het heel fijn dat ik zo snel antwoord kreeg op mijn vragen. Ik liep wat vast in SPSS en dat is zo demotiverend. Heerlijk dat er dan iemand is die mee kan kijken wat je doet en waar je de fout in gaat.

In de toekomst zal ik vast vaker een beroep op je kennis en hulpvaardigheid doen.

Anoniem: een 8 (Blij mee)

Hulp die is afgestemd op je vragen, met heldere instructie waarmee je vervolgens zelfstandig verder kunt. Bovendien kun je snel met vragen terecht.

José: 8,5 (TOP)

Foeke van der Zee heeft me geholpen met het uitvoeren van een regressieanalyse nadat ik het even niet meer wist. Hij heeft me haarfijn uitgelegd welke stappen ik in SPSS moest nemen. Dankzij hem kon ik weer verder met de data-analyse.

Mijn indruk van Foeke: hij is een aardige, integere en doorgewinterde onderzoeker die graag mensen met onderzoeksgerelateerde vragen verder helpt. In mijn geval is dit goed gelukt!

Francesco: 8

Foeke was in staat snel te schakelen. Deze flexibiliteit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn opdracht tijdig in kon leveren. Verder neemt Foeke je mee in het proces zodat het leerzaam blijft.

Cindy van Steenbergen: 8

De herdere en eenvoudige uitleg van Foeke schepte snel duidelijkheid, waardoor ik zelfstandig verder kon met mijn onderzoeks-opdracht.

Beau: een 10 (Joepieieieieieie)

Foeke is een top begeleider. Hij neemt echt de tijd om alles stap voor stap uit te leggen. Dankzij hem heb ik geen zorgen gehad over SPSS! Ik zou het van harte kunnen aanbevelen!

Jan Heeres: 8

Foeke van der Zee neemt je bij zijn advisering mee in je eigen (SPSS) vraagstuk en laat verschillende oplossingen en mogelijkheden zien. Met daarbij de voor- en nadelen of beperkingen van die aanpakken. Hoewel het niet snel leidt tot de of een eenvoudige oplossing van het vraagstuk zet het wel aan het denken en daarmee kom je ook tot leren. Hiervan is het 'nadeel' dat je zelf er verder aan moet gaan/blijven werken en er dus tijd voor moet vrij maken.

Anoniem: een 10

Ik heb de hulp van Foeke als zeer persoonlijk en professioneel ervaren. Foeke is intrinsiek gemotiveerd om mensen te helpen en dat doet hij op een gelijkwaardige en prettige wijze. Het verdienen van geld staat voor hem niet voorop. De ontvangen factuur paste heel redelijk bij de verleende dienst. Ik kan iedereen de dienstverlening van Foeke aanbevelen.


Ik vond je een heel klein beetje gestresst toen ik je vroeg om een en ander voor me op te schrijven. Ik begrijp heel goed dat dat niet jouw rol is. Ik begrijp ook heel goed dat gemakzuchtige studenten je dat graag vragen maar ik zou gewoon rustig zeggen dat jouw rol is het geven van advies en niet het schrijven of redigeren van een scriptie. Daar houdt jouw dienstverlening op. Voor de rest was het allemaal super. 

Ingrid: Erg prettig om mee samen te werken: een 8

Foeke bedankt voor je geduldige, rustige en zeer duidelijke uitleg. Door jou begrijp ik nu hoe SPSS werkt. Erg prettig om met je samen te werken. Je reageert snel. Ik had binnen een paar dagen al een afspraak.

Het is fijn dat jij via een link samen met mij kan meekijken op mijn laptop. Hierdoor leerde ik zelf hoe ik moest werken binnen SPSS

Anoniem: 9

Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de statistiek uitleg die je me hebt gegeven. Sorry voor deze late referentie, maar ik was te druk met het schrijven van mijn scriptie. Ik heb hem nu ingeleverd en ook tijdens mijn verdediging kon ik precies beschrijven welke testen ik heb gebruikt en waarom, dankzij jou hulp. Na eerst heel veel uren het zelf proberen uit te zoeken, heb jij mij in 2 uur uitgelegd wat ik nodig had. Heel erg bedankt!

Een 9 van Floris

Foeke heeft veel kennis en helpt je in fijne stappen door de vraag heen. Ook zorgt hij dat je begrijpt wat je aan het doen bent wat ervoor zorgt dat je ook daadwerkelijk wat leert!

Joepieieieieie!!! Weer een 10. Van Thyrza dit keer.

Ontzettend goede hulp. Legt alles vanaf het begin heel goed uit, en laat je ook begrijpen wat je aan het doen bent. Hij heeft ook interesse in je onderzoek en neemt de tijd om je zo goed mogelijk te helpen. Ook kan een afspraak heel snel gemaakt worden, dus je kunt gelijk weer verder met je onderzoek.

Michelle gaf me ook een 9

In het eindtraject van mijn Master Thesis Gezondheidswetenschappen was het voor mij van groot belang om de uitslagen goed te kunnen verwoorden en uit te leggen aan mijn docenten. Door dit te toetsen bij Foeke en doordat Foeke de vertaling kon maken naar 'eenvoudige' praktijksituaties heeft de begeleiding mij enorm geholpen. Bijzonder hoe statistiek op deze manier begrijpelijk wordt gemaakt.

Willemijn gaf me 9

Foeke heeft mij geholpen om even helder mijn resultaten door te spreken, zodat ik precies wist wat ik in mijn discussie en conclusie kon en moest meenemen! Het was erg fijn om even met hem te kunnen sparren en ook een kleine aanvullende analyse uit te voeren om mijn resultaten nog iets te versterken. Veel dank!

Patricia: rapprtcijfer een 8

Meneer is heel rustig en heeft veel geduld, ondanks mijn momenten van stress en wanhoop. Hij heeft mij geleerd kritisch te kijken naar mijn data en te zoeken naar de juiste toets. Soms had ik het gevoel iets doms te vragen (iets waarvan verwacht wordt dat een masterstudent dit weet), maar meneer reageerde altijd zonder waardeoordeel. Dit heeft voor mij de drempel om vragen te stellen kleiner gemaakt. Bedankt hiervoor !

André: gaf een 8

Persooonlijk aandacht en legt heel goed uit. Gewoon zo doorgaan.

Anoniem: een 9 als rapportcijfer

Uitstekende hulp. Niets wordt uit handen genomen maar na hulp kun je het zelf!

Anoniem: een 9

Ik had 4 pagina's vragen die ik beantwoord wilde hebben. Binnen twee uurtjes waren al mijn vragen beantwoord en tevens heeft Foeke me binnen die tijd door door de hele analyse geloodst! Foeke is duidelijk iemand met kennis van zaken en ik kan hem van harte aanbevelen!

Super bedankt voor je hulp Foeke!

Kim gaf me een 8 als rapportcijfer

Foeke heeft de uitleg die hij aan me gaf over SPSS waarschijnlijk al 100x uitgelegd aan andere studenten en onderzoekers, maar hij doet het nog steeds met veel geduld, enthousiasme en nieuwsgierigheid. Hij is oprecht geinteresseerd in de uitkomst van analyses, en ik ook! Met zijn hulp til ik mijn onderzoeken naar een hoger plan! Veel dank daarvoor!

Joey gaf me een 8,5

Ik heb de hulp prettig ervaren; ik kreeg een duidelijke uitleg van spss en wat de specifieke analyses precies inhouden, waardoor ik nu beter in staat ben zelf te werken met het programma.

Guusje gaf me een 10

Foeke heeft mij alles, stap voor stap, op een rustige manier uitgelegd. Door zijn flexibele houding is het ons altijd gelukt om een afspraak op korte termijn maken. Ik heb veel aan zijn hulp gehad en kan met een goed gevoel mijn scriptie inleveren!

Arjan gaf me een 10

Foeke is in staat om snel te schakelen en op een eenvoudige manier statistiek toe te kunnen lichten en uit te kunnen leggen waarom je bepaalde keuzes zou kunnen maken

Aaron gaf me een 8 voor mijn hulp

Ik heb de hulp als heel prettig ervaren! Ik voelde wat onzekerheid bij het uitvoeren van een facoranalyse, maar dit nam meneer van der Zee snel van mij weg.

Nadia gaf me een 8

Ik raad de hulp van meneer van der Zee zeker aan. Tijdens de data-analyse van mijn master scriptie heeft hij mij erg geholpen met het ordenen van mijn dataset en het toetsen van mijn hypotheses. Door zijn hulp en tips kreeg ik veel meer overzicht over mijn onderzoek. Hij gebruikt een erg makkelijk online programma waardoor hij meekijkt met elke stap die je uitvoerde. Foeke van der Zee is betrouwbaar en professioneel.

Tessa gaf me een 9

Erg tegemoet komend, duidelijk, gemotiveerd en volledige inzet.

Jan gaf me een 10 voor mijn hulp

Ik ben Foeke erg dankbaar voor zijn rust en zijn deskundigheid. Een belangrijke hobbel is weggenomen om mijn boekje, dat startte met onderzoek van zo'n 40 jaar geleden, te kunnen afronden.

Veerle gaf me als rapportcijfer een 8

Foeke is kundig en kan je door het gehele proces begeleiden. Hij neemt de tijd voor je en geeft meer informatie waar nodig. Ook als je na de afspraak nog vragen hebt is hij altijd bereid om te helpen. Ik vind dit echt een toegevoegde waarde aan je onderzoek en je kennis over SPSS.

Erik vond het een 8 waard

Prima support. Zelf heb ik geen kennis van SPSS en dus heb ik de support van Foeke gevraagd, hij heeft mij stap voor stap geholpen met de analyses met daarbij een heldere uitleg wat hij precies deed en waarom. Om tijd te besparen tijdens de sessie heeft Foeke vooraf mijn data input aangepast om zeker te stellen dat de data correct en snel in SPSS geladen kon worden.

Een 10 van Carola

Tijdens het struggelen met mijn analyse van mijn Master Thesis kwam ik bij Hulp bij Onderzoek uit. Na het lezen van de positieve recensies heb ik Foeke gebeld. Een halfuurtje later had ik al een afspraak en binnen een uur was mijn analyse gedraaid. In 1,5 uur een last van mijn schouders! Foeke heeft mij op een vriendelijke en prettige manier geholpen. Ik zou het iedere student aanraden!

Van een persoon die anoniem wil blijven een 9

Foeke heeft veel ervaring en doorziet direct de verbeterpunten. Hij helpt je snel en efficiënt.

Annefieke gaf me een 9 (dit tweede cijfer is hoger dan het eerste, dus ben ik beter geworden? Wel meer ervaring, natuurlijk ... :-) )

Foeke heeft mij diverse keren zeer geduldig en vakkundig geholpen.

Hij maakte steeds op korte termijn tijd voor me vrij. Ben hem zeer erkentelijk voor de hulp!

Bregtje gaf me een 7 (tja, het gaat ook wel eens wat minder)

Ik wil u bedanken voor uw hulp. De berekening, zoals wij die hebben opgesteld, was helaas niet kloppend. Maar door de inzichten die u mij hebt gegeven, heb ik wel stappen kunnen maken.

Mocht ik vragen hebben dan neem ik graag weer contact met u op.

Anoniem: een 8

Bij het geven van de hulp zeer betrokken bij de opdracht en de opdrachtgever. zeker iemand om aan te bevelen als je er zelf niet uit komt.

Pauline: een 8

Een prettige manier om samen door de data te gaan en materie scherp te krijgen zodat je uiteindelijk zelfstandig verder kunt met het analyseren. SPSS blijft daardoor leuk!

Tjebbe gaf me een 10 als rapportcijfer

Als hulp nodig hebt met spss ga naar foeke!

Ralf gaf me een 9

Niet lang hellen, Foeke bellen.

Robin gaf me een 8

Heb je hulp nodig bij onderzoek, Foeke is je man. Zie je door de bomen het bos niet meer, Foeke helpt je om helderheid te scheppen zodat je je niet langer druk hoeft te maken om het technische en statistische gedeelte van onderzoek.

Patricia een 9

Aan te bevelen. uitleg duidelijk. Docent geduldig en het scheelt veel tijd.

Wim gaf me een 9

Je enthousiasme is aanstekelijk. Werkt heel fijn.

Anoniem: 9

Meteen bellen, dan zijn je problemen het snelste opgelost. De kosten wegen zeker op tegen de baten. Het heeft me ontzettend veel tijd en irritatie bespaard.

Bert gaf me een 10 (wat ben ik daar weer blij mee!)

Bel eerst even met Foeke. Die vertelt je wat voor analyses je moet doen binnen SPSS en kan tevens duidelijk de resultaten vertalen naar duidelijke en begrijpelijke taal. Ga niet zelf verdwalenn en niet weten wat je doet: Foeke verschaft overzicht en resultaten.

Anoniem: je krijgt van mij een 7

Geeft duidelijk antwoord op je vragen, maar ik miste nieuwe inzichten waar ik zelf nog niet aan dacht maar wel mogelijk interressant zou kunnen zijn.

Michelle gaf me een 8 als rapportcijfer

Neem even contact op met Foeke, hij helpt je op weg en geeft de richting aan voor jouw analyse.

Anoniem, een 8

Je kan het eens proberen bij Foeke van der Zee hij neemt het op een rustige manier met je door en probeert je vertrouwen te geven in wat je doet en hebt gedaan. Daarna kan je dan weer verder werken.

Bo gaf me een 8

Dat hij/zij zeer goed bij u terecht kan.

Anoniem, een 8

Ik zou Foeke zeker aanraden, aangezien hij de tijd neemt om je alles goed uit te leggen, zodat je weet waar je precies mee bezig bent. Hij gaat legt je precies uit welke toetsen je moet doen in SPSS en hoe je de uitkomsten moet interpreteren.

Nienke: een 8

Foeke kan je heel snel en kundig helpen met het ordenen van je gedachten en helpt je bij het vinden van de juiste route voor het verwerken van de data.

Anoniem: een 9,5

Foeke helpt met het begrijpen van wat je met spss aan het doen bent.

Renée gaf me een 10

Foeke is je man in bange dagen! Super behulpzaam, snel en duidelijke uitleg. Niet aarzelen gewoon bellen ipv zelf doormodderen. Hij praat je er doorheen!

Annefieke: 8 (zie ook een latere beoordeling hierboven)

Ik heb de begeleiding als prettig ervaren. Vond t jammer dat ik niet eerder je hulp heb ingeroepen. Nu veel tijdsdruk. Als ik het geweten had was ik eerder bij gekomen. Fijn dat het digitaal via de computer kon!

Isabel gaf me een 8

Ik zou zeggen dat de hulp hartstikke fijn is en dat men zeker gebruik moet maken van HulpbijOnderzoek!

Werner gaf me een 8

Indien je onderzoek stress oplevert door onwetendheid, of wanneer je vast loopt en een duwtje in de goede richting nodig hebt; schroom je niet om hulp van Foeke te vragen. Contact verloopt vlot en snel en zijn deskundige hulp is prettig.

Anoniem gaf een 8

Dat Foeke een erg gedreven en enthousiaste begeleider is die erg veel lol in de begeleiding van studenten lijkt te hebben.

Tamar gaf een 10 (Joepieieieieie!!!!)

Ik vind u een geduldige man met een efficiente online manier van werken. Ik zie om mij heen bij vrijwel iedere opleiding dat men moeite heeft met spss en de hulp van docenten schiet daarin behoorlijk tekort. Ik vind om die reden dat uw werk een behoorlijke meerwaarde biedt en hoop dat u nog veel studenten kan helpen in de toekomst.

Yke gaf me een 9 als rapportcijfer

Wanneer je concreet wilt weten welke stappen en analyses je moet uitvoeren bij welk type vragen, weet ik nog wel iemand die daar geschikt voor is.

Anoniem: een 9

Ga naar Foeke, die helpt je zeker op weg!

Jetske gaf een 8

Dat er WEL goede begeleiding bestaat en dat ze daarvoor het beste direct contact met 'hulp bij onderzoek" moeten op nemen. Met Foeke van der Zee aan je zijde word het schrijven van een thesis/onderzoek een stuk makkelijker en duidelijker. Zelfs als je de hoop op gegeven hebt, zorgt hij voor een lichtje in het onderzoeksduisternis.

Marc: een 8

Blijf niet te lang zelf proberen om uit te zoeken hoe de analyse moet. Foeke neemt je stap voor stap mee en laat je daardoor zelf ontdekken hoe je de analyses moet uitvoeren. Hij is geduldig en legt heel duidelijk de theorie uit op een praktische manier.

Missie

Ik vind het belangrijk dat jij goed onderzoek kunt verrichten, want

met goed onderzoek krijg je betere informatie.

Met betere informatie kun je betere beslissingen maken.

Met betere beslissingen, kun je een betere (mooiere, schonere, vriendelijkere ...) wereld maken.

Ik help je graag.